popescuion Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Buna ziua! Am o multifunctionala hp in stare buna la care am reincarcat cartusul pentru cerneala neagra, dar imprimanta nu-l mai recunoaste. Ar trebui un cartus nou, dar se apropie de pretul imprimantei. Se mai poate face ceva? Ma gandesc la o modificare pe placa electronica pentru recunoasterea cartusului.Orice idee / sfat este binevenit(a). Link spre comentariu
Gogured Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Salut ,asta este si scopul ....producatorului.... fara cartuse nu mai este imprimanta ..... doar piese de schimb....bineanteles ca nu mai functioneaza nimic (nici scanerul).......singura modificare usoara este sa pui un cartus nou pe placa electronica ! daca cumperi o imprimanta noua, care costa ceva mai putin decat cartusele pe care nu vrei sa le cumperi vei constata ca la imprimanta noua cartusele nu sunt 100% incarcate (de boicei 25-35% avand si un alt cod) se consuma repede si daca ai noroc si nu au CIP dupa o reancarcare doua, vei avea nevoie de cartuse noi pentru noua imprimanta...... daca ai mult de printat alb-negru nu color cumpara o imprimanta Laser care este scumpa, dar calitatea printarii este excelenta, viteza de printare este mare, catrusul tine mult (3000-10000 pagini) si in timp vei avea de castigat.....O zi buna ! Link spre comentariu
japan Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Buna ziua! Am o multifunctionala hp in stare buna la care am reincarcat cartusul pentru cerneala neagra, dar imprimanta nu-l mai recunoaste. Ar trebui un cartus nou, dar se apropie de pretul imprimantei. Se mai poate face ceva? Ma gandesc la o modificare pe placa electronica pentru recunoasterea cartusului.Orice idee / sfat este binevenit(a).Incarca linistit cartusul mai departe, stiu ca nu mai functioneaza nivelul de cerneala corect. :ciuda:Asta este piata de consum, facuta sa cumperi mereu, sa fi dependent de producatori, scanarea nu are treaba cu partea de imprimanta. Link spre comentariu
asyx Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 eu am avut aceeiasi problema cu un Canon.degeaba am incarcat cartusele,nu mai vroia nicum sa le recunoasca.am cautat pe youtube si am gasit asta am incercat si la mine.este de necrezut dar funcioneaza. Link spre comentariu
worker Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 metode de reset exista pe net dar eu consider ca nu sunt viabile.Cauta cu google Hp f2480 reset (reset cartridge) si o sa gasesti un subiect pe un alt forum din Romania.Din punctul meu de vedere eu zic sa cumperi un cartus nou nu neaparat original dar sa fie XL.cu 90 lei cumperi un cartus negru XL bun calitativ. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 eu am o multifunctionala hp F2180 la care resetez cartusele si merge perfect si in plus vede si nivelul de culoare nu minte nimica procedeul de refilare l-am luat de pe yutube si consta in suntarea unor circuite intr-o anumita ordine merge de vreo7 luni cu acelas cartus fara probleme Link spre comentariu
worker Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 eu nu ma ocup de inkjet-uri (exceptie Epson, anumite modele) dar poti da link-ul spre filmuletul respectiv?Asa de curiozitate.pe vremuri am testat si eu diferite metode la imprimante mai vechi dar in cazul meu nu se justifica. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 http://furios4you.com/2011/08/02/tutori ... tusele-hp/ aici este un blog dar de pe yutube va alegeti voi tipu de imprimanta sau multifunctionala http://www.youtube.com/results?search_q ... 301&page=2 Multe succese Link spre comentariu
worker Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Pentru nivelul de cernala este posibil sa se realizeze resetareaInitiatorul topicului vrea ca imprimanta sa-i functioneze fara un cartus. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 poi nu-l recunoaste ca nu sa resetat nivelul de cerneala este posibil sa se fi defectat si cartusul Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 aceiasi problema la multe multifunctionale ca sa nu zic la toate cele de bani marunti , aici intervine multi ar zice marca insa in realitate seria marcii unele pot fi smecherite altele nu este un fel de "loto prono" dupa cum am mai spus si in alt topic cu aceisi problema ! Incercati totusi variantele sugerate mai sus si daca nu da rezultate atunci un cartus nou este rezolvarea sau daca aveti amici , vecini , cunostinte care au acelasi tip de multifunctionala si au facut refil si multifunctionala a mers perfect atunci inseamna ca nu ati avut noroc cu cartusul care poate sa merga dupa refil sau nu sa il vada multifunctionala sau nu ! Link spre comentariu
popescuion Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Va multumesc pentru sugestii. Am incercat varianta cu cartusele scoase si am lasat-o sa intre in stand-by dupa care le-am pus la loc. Si e ok! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum