Vizitator electromatic Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Am o problema cu masina respectiva (WA 413, de vreo 8 ani...)Nu vrea sa mai functioneze decat daca apas butonul de "nivel suplimentar de apa"nu am nici o schema electrica, nimicpresupun ca unul din dispozitivele care sesizeaza nivelul de apa e defectVa rog sa ma ajutati cum puteti Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Salut,Nu cunosc prea bine tipul tau de masina, dar in principiu va trebui sa verifici - cu stecherul scos din priza ! - statusul contactelor presostatelor la nivel maxim, butonului de cuva plina, precum si continuitatea legaturilor in circuitul programatorului.Florin Link spre comentariu
Vizitator Koji Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 vezi ca pe softpedia este unul James si am vazut ca asta se pricepe bine. uite si un link ca sa dai de el. http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 7517&st=30 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 Multumesc mult domnilorAm verificat contactele 9cu stecherul scos din priza :smt003 )Aparent totul era OK, mai ales ca atunci cand am demontat presostatul de pe masina s-a auzit un click si probabil atunci s-a deblocatDe atunci functioneaza bine :smt006 Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Anytime! :partyman: Link spre comentariu
florinstancu Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) am avut probleme cu masina de spalat wa 1184 Gorenje pompa de evacuare defecta ,am cautat la Vitacom dar trebuia sa astept pana o puteau sa o aduca si atunci am apelat la service-ul Gorenje de la Podul Grant, am rugat un coleg sa treaca si sa-mi cumpere pompa (vorbit 420000 lei), cand am ajuns acasa si am vrut sa o montez am constatat ca era reparata si a fost vanduta ca una noua.Am dat telefon si binenteles ca nu au recunoscut .Am scris pentru , cand aveti probleme si apelati la acest service (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) ochii nu mari ci foarte mari , doar traim in RROM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum