Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Gorenje

Vizitator electromatic

Postări Recomandate

Vizitator electromatic

Am o problema cu masina respectiva (WA 413, de vreo 8 ani...)Nu vrea sa mai functioneze decat daca apas butonul de "nivel suplimentar de apa"nu am nici o schema electrica, nimicpresupun ca unul din dispozitivele care sesizeaza nivelul de apa e defectVa rog sa ma ajutati cum puteti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN-B

2

• florinstancu

1

Salut,Nu cunosc prea bine tipul tau de masina, dar in principiu va trebui sa verifici - cu stecherul scos din priza ! - statusul contactelor presostatelor la nivel maxim, butonului de cuva plina, precum si continuitatea legaturilor in circuitul programatorului.Florin

Link spre comentariu

Multumesc mult domnilorAm verificat contactele 9cu stecherul scos din priza :smt003 )Aparent totul era OK, mai ales ca atunci cand am demontat presostatul de pe masina s-a auzit un click si probabil atunci s-a deblocatDe atunci functioneaza bine :smt006

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

(IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) am avut probleme cu masina de spalat wa 1184 Gorenje pompa de evacuare defecta ,am cautat la Vitacom dar trebuia sa astept pana o puteau sa o aduca si atunci am apelat la service-ul Gorenje de la Podul Grant, am rugat un coleg sa treaca si sa-mi cumpere pompa (vorbit 420000 lei), cand am ajuns acasa si am vrut sa o montez am constatat ca era reparata si a fost vanduta ca una noua.Am dat telefon si binenteles ca nu au recunoscut .Am scris pentru , cand aveti probleme si apelati la acest service (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) ochii nu mari ci foarte mari , doar traim in RROM.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări