cristybadea Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Nu stiu daca potul este pus unde trebuie(daca nu,rog mutarea lui).As vrea sa stiu daca are cineva idee sau vreo schema in vederea construirii a asa ceva http://www.amplificatorgsm.ro/20-kitt-a ... or-3g.html sau ceva apropiat. multumesc Link spre comentariu
ywar2 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Asa ceva nu se construieste la nivel de amator. Ori il cumperi cu totul, ori iti faci o antena ptr 3G pe care o conectezi la telefon sau un router 3G. Cea mai importanta conditie este ca in zona ta sa existe semnal 3G altfel nimic din cele de mai sus nu o sa mearga. Succes !!! Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Cred ca mi-ar trebui o antena 3G.In acest loc este semnal gsm 2G in interior si in anumite zone de 1-2 maxim 3 liniute din 5 iar in exterior sunt 1-2 liniute 3G la cca 2,5m inaltime fata de pamant si 3 liniute din maxim 5 semnal 3G la peste 3,5 m inaltime fata de nivelul pamantului.M-ar interesa sa stiu cum as putea avea acest semnal (3 liniute semnal 3G) in interiorul cladirii. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 incearca un releu pasiv eu am reusit sa cobor semnalul in casa dar cam depindea telefonul de pozitia de suprapunere peste antena eu am facut 2antene simple_double_quadsi una dubla cea dubla pusa pe un piron cea simpla sub telefon(modem in cazul meu )mergea bine doar ca de multe ori il apuca damblaua si nu se conecta de loc cu toate ca avea semnal important este si acel cablu de 50 ohmi Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Si eu tot modem folosesc si il folosesc cu un cablu usb de aproximatv 6m din cauza caruia intervin unele intreruperi de conexiune.Am incercat cu un cablu de tv de 50 ohmi si o antena tot de tv dar mai mult de 3 liniute EDGE nu am avut.Ce pot face in acest caz? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Poti construi usor o antena pentru ce ai nevoie...cauta dupa biquad antenna si alegi o constructie care iti place;trebuie redimensionata undeva la 2,1ghz si o sa functioneze cu siguranata.Eventual poti incerca si o constructie c-antenna. Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Imi poate spune cineva materialele si dimensiunile pentru a construi o antena biquad la 2,1Ghz?Si as vrea sa-mi spuneti si ce modal de cablu pot folosi. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XO6SjhELbc cablu care sa aibe pierderi minime la 2100 Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 cablu care sa aibe pierderi minime la 2100 Si ce cablu mi-ati recomanda? Link spre comentariu
ywar2 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Si eu tot modem folosesc si il folosesc cu un cablu usb de aproximatv 6m din cauza caruia intervin unele intreruperi de conexiune.Am incercat cu un cablu de tv de 50 ohmi si o antena tot de tv dar mai mult de 3 liniute EDGE nu am avut.Ce pot face in acest caz?Fa urmatorul test, poate iti vne vreo idee: ia un telefon Samsung cu 3G, fa-i setarile retelei pe care o folosesti si apoi activeaza-i functia de Acces Point. Ridica-l la inaltimea care iti convine si incearca sa te conectezi wireless la el. Daca merge, poate fi si asta o solutie. In conditii normale iti garantez ca merge, folosesc un S5570. Succes !!! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 cablu care sa aibe pierderi minime la 2100 Si ce cablu mi-ati recomanda?eu recomand rf240 este destul de scump dar merita fiecare leut Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Fa urmatorul test, poate iti vne vreo idee: ia un telefon Samsung cu 3G, fa-i setarile retelei pe care o folosesti si apoi activeaza-i functia de Acces Point. Ridica-l la inaltimea care iti convine si incearca sa te conectezi wireless la el. Daca merge, poate fi si asta o solutie. In conditii normale iti garantez ca merge, folosesc un S5570. Succes !!!Nu stiu ce si cum pot face acest lucru.Am mers la Orange astazi cu gandul sa prelungesc contactul si poate sa rezolv ceva in legatura cu semnalul.Mi-au recomandat sa incerc gratuit 15 zile un ruter Huawei B681-24 si daca sunt multumit de el sa inchid contractul de pe modem.Am ajuns acasa si l-am instalat si conectat prin cablu de retea la pc.Am ramas uimit ca,in camera are semnal 3G+ o liniuta si merge la download cu aceeasi viteza(ba cateodata si mai mare) cu care merge modemul fiind conectat de afara prin usb si avand semnal 3 liniute 3G+.Este adevarat ca ramane si fara semnal(0 liniute)dar tot functioneaza.Am vazut ca ruterul are o mufa pe care scrie SMA si este pentru antena exterioara.La modem am incercat tot felul de antene dar nu am reusit nimic in privinta semnalului.Credeti ca este alegerea buna sa raman cu ruterul si sa sper ca voi gasi o solutie sa amplific sau sa aduc ceva semnal in interior sau merg tot pe varianta cu modem?Ce beneficiu am la ruter este ca,la acelasi tip si cost de abonament am 4Gb de trafic in loc de numai 3Gb cat aveam la modem si nelimitat fara sa consume din trafic intre orele 00 si 07 plus un telefon fix cu 50 minute nationale si nelimitat in retea luni-vineri intre orele 18-0sambata si duminica toata ziua Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 uite si mufa sma iti dau numa sa o poti sertiza si cred ca am o antenuta de gsm pe undeva Link spre comentariu
ywar2 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Nu stiu ce si cum pot face acest lucru.Am mers la Orange astazi cu gandul sa prelungesc contactul si poate sa rezolv ceva in legatura cu semnalul.Mi-au recomandat sa incerc gratuit 15 zile un ruter Huawei B681-24 si daca sunt multumit de el sa inchid contractul de pe modem.Am ajuns acasa si l-am instalat si conectat prin cablu de retea la pc.Am ramas uimit ca,in camera are semnal 3G+ o liniuta si merge la download cu aceeasi viteza(ba cateodata si mai mare) cu care merge modemul fiind conectat de afara prin usb si avand semnal 3 liniute 3G+.Este adevarat ca ramane si fara semnal(0 liniute)dar tot functioneaza.Am vazut ca ruterul are o mufa pe care scrie SMA si este pentru antena exterioara.La modem am incercat tot felul de antene dar nu am reusit nimic in privinta semnalului.Credeti ca este alegerea buna sa raman cu ruterul si sa sper ca voi gasi o solutie sa amplific sau sa aduc ceva semnal in interior sau merg tot pe varianta cu modem?Ce beneficiu am la ruter este ca,la acelasi tip si cost de abonament am 4Gb de trafic in loc de numai 3Gb cat aveam la modem si nelimitat fara sa consume din trafic intre orele 00 si 07 plus un telefon fix cu 50 minute nationale si nelimitat in retea luni-vineri intre orele 18-0sambata si duminica toata ziuaCind am citit de trafic nelimitat intre orele 00..07 mi-am adus aminte de noptile pe care le pierdeam si eu pe internet cu conexiuni dial-up. Nu inteleg de ce operatorii mai tin inca pretul ridicat la niste servicii care fac parte din normalitatea de zi cu zi. Si eu folosesc la casa mea de la tara un modem E960 de la Huawei. Cu el simplu internrtul mergea prost, dar mi-am construit o antena panel la care am pus 3m de coaxial obisnuit si am acum semnal full. Mentionez ca operatorul meu este rcs, iar modemul meu este decodat. In concluzie, merge, dar alegerea trebuie sa o faci tu daca ramii sau nu cu abonamentul asta si modem. Succes !!! Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Daca reusesc treaba cu semnalul sigur raman.Merge destul de bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum