Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

irrdio ftc 1410

Postări Recomandate

Am nev de o schema pt acest model de tvsursa cu 3 tranzfinal sursa c5287final lini bu 2508procesor: ctv225s-prc1tc0465-1kSm9617video: tda3653bsunet: tda1013bAre o rez arsa si nu stiu valoarea ei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

8

• BUGHIU

6

Top autori în acest subiect

Nu prea ma pricep cu localizarea blocurilor dar zic ca e in secundar la sursa. Rez asta arsa are prima culoare rosu sau maro e cam arsa dar se vede ceva, este inseriata cu o rez de 100k. Rez asta arsa este conectata la colectorul lui but11af.Tv nu se aprinde. Se aprindea led de stand by si se auzea un ticait acuma nu se mai aude nimica si nici nu se mai aprinde ledu.Edit:Am gasit acuma final lini ars si un cond de 10uF/250v umflat

Link spre comentariu

Langa tranzistorul BUT11 mai aveti un alt tranzistor(pnp) ,poate este 2SA1013 ,daca a mai fost schimbat;verificati ambele tranzistoare.Se prea poate ca rezistenta de care vorbiti sa nu fie arsa ci tranzistoarele. Cele doua formeaza un releu electronic pentru st-by!!Pe linga astea ,schimbati cei doi electrolitici (sper ca sant doi) din primar si verificati rezistentele,in special cele de valoare mare!!!Poate este buna schema de : Thomas TCB 061X!!!

Link spre comentariu

Langa BUT11 ar trebui sa mai fie un tranzistor dar lipseste sunt gaurile in cablaj se vede pe spate ca a fost scos dar but11 are strap intre CESi rez arsa are val de 2.7k

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări