feri.visky Postat Martie 17, 2013 Autor Partajează Postat Martie 17, 2013 Am tradus IMD=intermodulation distortion= distorsiune de intermodulatie... apare dtaorita neliniaritatii caracteristicilor de transfer la tuburi, diode, tranzistori etc.Celelalte nu le stiu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 3 termeni necompletati:OB: incinta open baffleVTP: incinta Voight tapered pipeOPT: output Transformerpoate ca merita adaugate si expresii sau termeni de genul: SEE SAW, WHITE FOLLOWER, BIAS,mu-FOLLOWER, catodina, concertina, parafaza Link spre comentariu
PL500 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 3 termeni necompletati:OB: incinta open baffleVTP: incinta Voight tapered pipeOPT: output TransformerAdaugat ! Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Am mai actualizat... Link spre comentariu
PL500 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Gratie d-lui Lazaroiu s-a dezlegat misterul UTC.Nu uitati sa mai contribuiti si cu alti termeni.Numai bine tuturor ! Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 TQWT- Tapered quarter wave tube (pipe)- Boxa tip horn sfert de unda. ESR- Equivalent Series Resistance - Rezistenta serie echivalenta (In curent alternativ) LOW ESR CAP - Condensator cu ESR mic PMPO - Peak Music Power Output - Varf de putere muzicala, sau asa ceva White Noise - A random signal with a flat (constant) power spectral density; that contains equal power within any frequency band with a fixed width. - Zgomot alb, mai pe intelesul tuturor Si-ar mai fi termeni, insa pot fi inclusi in tabelul excel doar in masura in care, in lucrarile noastre, ne lovim de ei. Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 PMPO - Peak Music Power Output - Varf de putere muzicala, sau asa ceva Sa fim seriosi... Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Sa fim seriosi...Pai suntem, de ce sa dea cineva care nu stie ce-nseamna PMPO, banii pe un difuzor pe care scrie 1000W PMPO cand el canta numai de 10W? Link spre comentariu
fcon Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 ... de ce sa dea cineva care nu stie ce-nseamna PMPO, banii pe un difuzor pe care scrie 1000W PMPO cand el canta numai de 10W?Parca era vorba de Dictionar pentru audiofili? Cel care doreste sa cumpere un boom-box de 1000 watti PMPO se poate oare numi audiofil? Daca in acest dictionar intra toti termenii care au cat de cat tangenta cu domeniul audio, atunci si-a pierdut menirea. Pai ori este pentru audiofili (stiti voi; aia blamati pe forumurile de electronisti, sau "audio-fools", care habar n-au de electronica, consumatorii de mituri si ulei de sarpe), ori este un dictionar de uz comun, si-atunci titulatura este gresita... Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 ... de ce sa dea cineva care nu stie ce-nseamna PMPO, banii pe un difuzor pe care scrie 1000W PMPO cand el canta numai de 10W?Putina dreptate poate ca ai si tu, in sensul ca e bine sa se stie, pentru cei care nu stiu, ce inseamna putere PMPO. Asa ca am sa dau eu o definitie: PMPO = Pacaleala Mare pt. Prostit Oamenii Pe de alta parte nu cred ca vei gasi scule serioase la care puterea sa fie data in wati PMPO. Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 De acord.@PL500, sa nu introduci in dictionar PMPO. Link spre comentariu
PL500 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Adaugati si acei termeni. Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Aliasing - Componenta spectrala "falsa”obtinuta datorita trecerii semnalelor printr-un etaj neliniar de prelucrare Buffer - Etaj separator care asigura la iesirea unui montaj independenta parametrilor semnalului fata de parametrii circuitului de sarcina Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 PMPO este "esenta" comertului ( NU NUMAI cu chinezarii) deci trebuie explicat! Cand esti intr-un magazin si vrei sa cumperi sistemul (5+1) vietii tale........... . Rog pe cei care stiu, sa explice fenomenul PMPO pentru toata lumea! Link spre comentariu
Vizitator avrams Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Da, PMPO este important!Sa se explice! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum