Vizitator djnick Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Am primit recent un tuner sony LBT-D505 si am ceva nelamuriri. Cumva trebuie o antena speciala pentru AM? Eu reusesc sa prind ceva cu ajutorul unui fir, dar cu paraziti. Imi trebuie o bara de ferita? cum fac rost de asa ceva? mai jos postez link-urile cu pozele ca sa stiti despre ce e vorba: https://dl.dropbox.com/u/3321650/tunner%201.JPG https://dl.dropbox.com/u/3321650/tunner%202.JPG Link spre comentariu
wwilly Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Da, ai nevoie de o antena speciala, ea se livreaza de obicei in ambalajul original al aparatului. Cred ca se poate gasii totusi una destul de usor pe la vanzari. Link spre comentariu
paul_ral Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Încercaţi la magazinele specializate pentru piese electronice sau pe okazii. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Da, ai nevoie de o antena speciala, ea se livreaza de obicei in ambalajul original al aparatului. Cred ca se poate gasii totusi una destul de usor pe la vanzari.Multumesc din inima pentru ajutor! As vrea daca se poate, sa imi trimiteti pe mail poze atasate cu aceasta antena, ca sa stiu ce caut: [email protected] Eventual si ce sa cer. Aparatul e din anii 90 91 cred. Era o linie care avea pickup, casetofon, tuner si amplificatorul. Gasiti pe youtube. Multumesc inca odata din inima! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 De obicei nimeni nu dă atenţie acestor accesorii, la fel şi cablelor de tot felul, telecomenzi... şi se pierd. Nu e obligatoriu să fie de Sony, poate fi şi de altă firmă, unele combine din anii 90 aveau şi ele astfel de antenă. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 De obicei nimeni nu dă atenţie acestor accesorii, la fel şi cablelor de tot felul, telecomenzi... şi se pierd. Nu e obligatoriu să fie de Sony, poate fi şi de altă firmă, unele combine din anii 90 aveau şi ele astfel de antenă.Salutare! Oameni buni, ma credeti ca nici acum nu am gasit astfel de antena? Sunt o groaza pe ocazii, dar cand vrei sa cumperi,: "Am vandut-o." Daca are cineva asa ceva, email-ul meu e [email protected]. Acolo imi va spune pretul si modalitatea de a o trimite. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Doar daca vrei ceva de firma sa cauti in mod deosebit asa ceva,altfel,oricand poti incropi o antena de camera,chiar si dintr-o bobina de demagnetizare de la un tv color vechi.De multe ori daca locul unde se foloseste asemenea antena e la bloc,si peretii sunt din beton cu armaturi sanatoase,aproape ca nu te ajuta,deci un fir intins pe afara pe exteriorul cladirii iti va rezolva mai sigur problema,pana gasesti una pe care sa scrie sony. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Doar daca vrei ceva de firma sa cauti in mod deosebit asa ceva,altfel,oricand poti incropi o antena de camera,chiar si dintr-o bobina de demagnetizare de la un tv color vechi.De multe ori daca locul unde se foloseste asemenea antena e la bloc,si peretii sunt din beton cu armaturi sanatoase,aproape ca nu te ajuta,deci un fir intins pe afara pe exteriorul cladirii iti va rezolva mai sigur problema,pana gasesti una pe care sa scrie sony.Va salut! Am facut asa dar din pacate, n-am avut cinestie ce rezultate. Culmea, un philips portabil AE 2160 merge in bloc pe medii de rupe. Nici o diferenta intre el si Delia. Culmea, ala pe fm e varza! Si nu gasesc la nimeni o antenna dintr-asta... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Va trimit eu una luni, cred ca e de la Onkyo.(gratis, desigur - adica dvs platiti doar transportul 7 lei)Dati-mi adresa de expeditie pe mesaj privat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Si nu gasesc la nimeni o antenna dintr-asta...E posibil si aparatul sa aiba sensibilitate scazuta...Delia are antena proprie pt MA,din ferita,doar pt MF ii trebuie antena exterioara,dar de regula cu o sarma in exteriorul cladirii ar trebui sa mearga fara probleme,si pe urma tratata problema esteticii.Daca cu cativa metri de sarma care sa simuleze o antena rudimentara nu merge acceptabil,e posibil si aparatul sa aiba ceva probleme. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 N-ar fi exclus ca sony asta sa aiba probleme pe medii. Fm-ul merge brici. Link spre comentariu
Vizitator djnick Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Bun gasit! Am reusit in sfarsit sa fac rost de antena pentru Sony. Pe unde lungi merge fain, pe unde medii, cam slabut, asta datorita faptului ca in afara parazitilor, mai am si un tiuit cred de la procesorul lui de memorie. V-a pun mai jos doua link-uri ca sa descarcati si sa ascultati Tuner-ul Sony si Delia ca sa faceti comparatie: https://dl.dropboxusercontent.com/u/332 ... 0medii.mp3 https://dl.dropboxusercontent.com/u/332 ... 0medii.mp3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum