Vizitator Gm314 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Buna ziua, Sunt user nou pe acest forum si daca postul meu este intr-o sectiune gresita, rog admin-ul sa-l mute unde trebuie. Daca cumva postul meu incalca regulamentul printr-un fel, acceptati va rog anticipat scuzele mele. Acum sa va spun de ce am venit la Dvs.: Am o problema legata de modulul bluetooth de pe masinuta si nimeni nu a reusit pana acum sa-i dea de cap... Un amic m-a sfatuit sa postez aici si asa am ajuns aici. Sa va spun despre ce-i vorba. Acest modul a mers foarte bine aproximativ 3 ani, dupa care a inceput sa se conecteze la telefonul mobil din ce in ce mai greu, pana cand la un moment dat a amutit de tot. Initial am crezut ca butonul de pe volan/contactul de sub acel buton, e cumva slabit/murdarit. Am fost in service si le-am povestit si lor ce si cum, au reprodus si dansii problema, adica "mutenia" device-ului. Dupa care l-au luat de pe masina mea l-au pus pe alta, unde bluetooth-ul functiona corect, si, normal, a incetat sa mai functioneze. Concluzia, modulul este stricat, trebuie inlocuit. Acum banii nu ma dau afara din casa, si suma pe care o cer ei pentru unul nou, mi se pare mult exagerata. Am zis hai sa gasesc un electronist, care sa ma ajute sa-l repar. Dar ... nu prea am cunoscuti care sa aiba cunostiinte in acest domeniu... si asa am ajuns la Dvs, Intrebarea mea pentru Dvs.: M-ati putea indruma catre un service, catre o persoana fizica, care sa ma ajute sa repar acest dispozitiv ? Mentionez ca masina e o Honda Accord CL7, din 2007/2008, si am mai auzit tipi care au mai avut probleme cu acest dispozitv si sunt sigur ca si ei ar fi dispusi sa-l repare. De exemplu va puteti uita pe acest thread: http://www.hondafan.ro/forum/showthread ... efon/page2 Un link catre o poza a dispozitivului este aici: http://www.ebay.com/itm/2007-HONDA-ACCO ... 416d658617 cu observatia ca al meu este Rev. 5 nu Rev. 5 ca in poza. Daca mai sunt necesare alte informatii va stau la dispoztie. Multumesc frumos anticipat, Gabi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum