Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare bluetooth control module hft 39770 sea e010 m1

Vizitator Gm314

Postări Recomandate

Vizitator Gm314

Buna ziua,

Sunt user nou pe acest forum si daca postul meu este intr-o sectiune gresita, rog admin-ul sa-l mute unde trebuie.

Daca cumva postul meu incalca regulamentul printr-un fel, acceptati va rog anticipat scuzele mele.

Acum sa va spun de ce am venit la Dvs.:

Am o problema legata de modulul bluetooth de pe masinuta si nimeni nu a reusit pana acum sa-i dea de cap... Un amic m-a sfatuit sa postez aici si asa am ajuns aici.

Sa va spun despre ce-i vorba.

Acest modul a mers foarte bine aproximativ 3 ani, dupa care a inceput sa se conecteze la telefonul mobil din ce in ce mai greu, pana cand la un moment dat a amutit de tot.

Initial am crezut ca butonul de pe volan/contactul de sub acel buton, e cumva slabit/murdarit. Am fost in service si le-am povestit si lor ce si cum, au reprodus si dansii problema, adica "mutenia" device-ului. Dupa care l-au luat de pe masina mea l-au pus pe alta, unde bluetooth-ul functiona corect, si, normal, a incetat sa mai functioneze. Concluzia, modulul este stricat, trebuie inlocuit. Acum banii nu ma dau afara din casa, si suma pe care o cer ei pentru unul nou, mi se pare mult exagerata.

Am zis hai sa gasesc un electronist, care sa ma ajute sa-l repar. Dar ... nu prea am cunoscuti care sa aiba cunostiinte in acest domeniu... si asa am ajuns la Dvs,

Intrebarea mea pentru Dvs.: M-ati putea indruma catre un service, catre o persoana fizica, care sa ma ajute sa repar acest dispozitiv ?

Mentionez ca masina e o Honda Accord CL7, din 2007/2008, si am mai auzit tipi care au mai avut probleme cu acest dispozitv si sunt sigur ca si ei ar fi dispusi sa-l repare.

De exemplu va puteti uita pe acest thread: http://www.hondafan.ro/forum/showthread ... efon/page2

Un link catre o poza a dispozitivului este aici:

http://www.ebay.com/itm/2007-HONDA-ACCO ... 416d658617

cu observatia ca al meu este Rev. 5 nu Rev. 5 ca in poza.

Daca mai sunt necesare alte informatii va stau la dispoztie.

Multumesc frumos anticipat,

Gabi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări