Vizitator blondylyne Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 AM UN MODUL DE SERVODIRECTIE DE LA UN CITROEN C1 CARE SE ALIMENTEAZA CAND ARE CHEF. CINE MA AJUTA SI PE MINE?????? Link spre comentariu
Vizitator stefikeke Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 salut , date date date. serie tip sasiu masinii model tip sistem sevo anul fabricatiei etc. Poze bune cu rezolutie "mare" despre placa , fata- verso. Link spre comentariu
Gogured Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 ce inseamna " AM UN MODUL DE SERVODIRECTIE DE LA UN CITROEN C1 CARE SE ALIMENTEAZA CAND ARE CHEF" :dans:ai facut o diagnoza ?ce deranjament a dat ?sunt foarte multe cauze pentru care nu functioneaza.....probleme motor electric, comunicatie CAN (daca are acest model), contacte proaste la sigurante, contacte proaste la conectori si multe altele..de obicei modulele auto se strica foarte greu daca nu au fost lovite, introduse in apa, umblat in ele, acestea fiind realizate extrem de bine...inainte sa desfaci MODULUL fa-i diagnoza si cauta sigurantele si conectorii......parerea mea....Succesuri ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum