Vizitator ygor_ Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 dupa parerea unora unele dintre cele mai bune scule din lume sunt Snap-on (au niste preturi de ramaii masca) urmariti sculele folosite la boxele curselor auto fia gt/f1in jos dupa ele...parere nu chiar personala 2-HAZET - 3-GEDORE 4 -niste scule janponeze nu mai stiu numele exact dar nu au ajuns inca la noi in Europa.5- Ius pe care le recomand cu toata inima (scule f bune cand vine vb de chei)6 - Wera/facom/Usag/wurthknipex - cei mai buni patenti,clesti Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Care scule sunt mai bune dintre Knipex si Unior ? Din punct de vedere am durabilitatii in timp si al rezistentei la uzura, Knipex sau Unior sa aleg ? Editat Noiembrie 4, 2015 de Mishu_17 Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Knipex best Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Despre sculele de la YATO ce parere aveti? Am prieteni care zic ca ar fi foarte bune, si nu stiu daca sa achizitionez de la aceasta firma, am vazut prin targuri la preturi bune Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Sant poloneze ... Raport pret - calitate bun ( sant destul de ieftine ... ) . Calitate la modul absolut medie ... Nu " calca " in apropierea marcilor " top " consacrate : Wiha , Knipex , etc . Cele expuse sant pareri personale ... trebuie luate ca atare ... Eu le - am dobandit in urma unor experiente proprii . Pot detalia ... Editat Noiembrie 4, 2015 de gauss Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Am un set de imbusuri Yato de 2 ani ,si ceva chei fixe si dupa mine sant bune calitativ. Editat Noiembrie 4, 2015 de mihaighe Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Multumesc mult @gauss si @mihaighe, asta asteptam sa aud, pareri de la posesori care le folosesc. Stima si respect. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Sant poloneze ... Sint chinezesti importate de o firma din Polonia. Sint destul de bune pentru pretul platit. Grig Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) @gauss am lucrat si lucrez cu knipex asa ca nu laud numele ci produsul , la fel de bune sau chiar mai bune sunt si Facom ,dar cine si le permite?(firma mi le asigura dar acasa nu am o singura surubelnita facom) Editat Noiembrie 4, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Desigur ... eu am mai cumparat de la niste ucraineni . Un set de TORX ... s - au cam " rotunjit " . Inbusurile , la fel ... Cheile fixe sant cam nefinisate ( matrita de forjare uzata , bavurile sant polizate destul de neglijent ) , cromarea se desprinde ... iar " deschiderea " lor este destul de aproximativa ... otelul si calirea sant bunisoare , chiar bune . P .S . - pentru Adicontakt - la mine e un caz special ... firma sant eu , inclusiv " acasa " ! ... si nu - mi permit sa dau rateuri . Din mai multe motive ... si nu ascund ca - mi place sa lucrez cu aparatura si scule bune . Voi posta si foto ... in masura timpului disponibil . Editat Noiembrie 4, 2015 de gauss Link spre comentariu
daniel_88 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Am un set de imbusuri GORILLA aduse de cineva din America, adevarate scule, forjate de 6 ani, se rotunjeste canalul hexagonal al surubului dar inbusul zici ca n-a fost folosit...sunt negre la culoare...foarte bune scule... P.S.: nu stiu daca am scris corect numele firmei, ma uit maine si rectific daca e nevoie. Editat Noiembrie 4, 2015 de daniel_88 Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Knipex la munca si .... de curand si acasa Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Knipex e " tare " la clesti ... de toate tipurile . " Sficurile " sant la fel de bune ca la Bahco ... Editat Noiembrie 4, 2015 de gauss Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Knipex,Haupa,Wurth,Usag,Wiha,Wolfcraft,Ridgid. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum