norad Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Va rog, in premisa in care este posibil, sa imi indicati niste firme(marci) care produc scule de mana de calitate. La scule ma refer la ce folosesc in mod uzual prin casa sau la ce mai surubaresc de obicei la autoturism.Sunt satul de stifturile chinezesti, prin urmare vreau sa investesc in niste scule pe care sa le folosesc cel putin cateva decenii.Asadar, ma intereseaza:-pile cu lungimea de circa 20-30 cm cu varii sectiuni (patrat, dreptunghi, trunghi etc.).-surubelnite pana si in cruce-chei fixe si inelare. Chei tubulare am. Sunt romanesti si sunt fabricate prin anii '80. Sunt excelente.-clesti (tip patent).Multumesc.Indicati-mi marcile si o sa caut eu ulterior prin Iasi. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Proxxon, Unior. Link spre comentariu
mkreszan Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 IUS unele scule cu garantie pe viata !?!? Link spre comentariu
ggi Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 IUS unele scule cu garantie pe viata !?!?Subscriu ! Link spre comentariu
gauss Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Stanley , Knipex , Wiha ... ultimele 2 nu-s chiar ieftine ... Link spre comentariu
Vizitator costin02 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Cauta si yato, sunt accesibile ca pret, poloneze! Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 am incercat sa rup un bit (de 1/2") imbus YATO de 6mm (cu prelungitorul original). a fost imposibil Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Scule de mina bune sint Facom , Stahlwille sau Proxxon mai ieftinute dar bune la nivel de amator.Grig Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 am incercat sa rup un bit (de 1/2") imbus YATO de 6mm (cu prelungitorul original). a fost imposibilMare atentie ca sant si facaturi identice cu YATO ,am rupt o cheie de 24 numai cu mana (noroc ca am avut manusi ca alfel ami zdrobeam degetele). Link spre comentariu
worker Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 sunt bune Yato (si ieftine), Unior (scumpe).dar recomand DRAPER.e a doua oara cand recomand asa ceva pe forum.oare o sa-mi faca reducere? ca fapt divers am pierdut prin 2000 in curte la tara un cheie cu clichet Draper mica. am gasit-o prin 2008 plina de rugina si am curatat-o cu WD40. am avut surpriza sa vad ca functioneaza foarte bine.intre timp a disparut si am cumparat una Connex in set cu biti la aproximativ 100lei din praktiker.s-a rupt un blocator din interior si nu am putut sa fac nimic cu garantia.surpriza a fost sa cumpar un clicket proskit asemanator cu cele doua si pe acesta nu l-am menajat ca pe cel de la connex si a cedat dupa 2 ani de utilizare cand am incercat cu un prelungitor sa desfac un imbus la autoturism.despre surubelnite:viewtopic.php?f=60&t=139718&start=15 Link spre comentariu
norad Postat Martie 8, 2013 Autor Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc.Sa-mi spuneti unde gasesc marcile de mai sus in Iasi.Daca nu se poate pe forum, atunci pe MP. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 dar recomand DRAPER.Da, cheile fixe/combinate/tubulare sint superbe!Bitii insa sint tare casanti.Grig Link spre comentariu
molioa Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 dar recomand DRAPER.e a doua oara cand recomand asa ceva pe forum.Si aici sunt facaturi chinezesti. Am cumparat doua masini de slefuit cu vibratie, si cu prima n`am putut termina un autoturism pe o parte. Pe cea de-a doua, n`am mai supus-o la munci serioase -am vazut ca da in nas.Pe ambalaj si instructiuni scria doar in engleza; adresa din Anglia, Made UK...chiar si stecherul montat pe cablu era dupa norma englezeasca. Rezistenta sculei...tipic chinezeasca.Ca recomandare scule accesibile -raport bun calitate/pret- recomand Black & Decker la scule de mana electrice si Proxxon la chei, biti, imbusuri... -lucrez cu ele si sunt multumit. Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc.Sa-mi spuneti unde gasesc marcile de mai sus in Iasi.Daca nu se poate pe forum, atunci pe MP.stanlaey si Wiha (excelente wiha, desi sunt scumpe) gasesti la hornbach Link spre comentariu
molioa Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 WIHA sunt scule scumpe. Nu cred ca isi cumpara el de surubarit prin casa, scule profesionale dintre cele mai scumpe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum