Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare Espressor Gaggia Syncrony Logic

alexdaniel

Postări Recomandate

Acest aparat a fost defect nu baga apa,am rezolvat problema aceasta avea depuneri de calcar.Acum imi macina cafeaua si da eroare se aprinde becul de avertizare rosu.A mai intilnit cineva defectul asta poate ma ajuta cineva.Multumesc.

post-56804-139829598067_thumb.jpg

post-56804-139829598074_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexdaniel

3

• euvasile

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am reparat si eu ff multe aduse din Germania si apoi vandute la magazin. Sa stii ca treaba nu este asa simpla ca draciile astea, trebuie vazut si analizat pe bucatele toate componentele si anume:-toti senzori sa lucreze corect-unde se introduce dispozitivul de preparare al cafelei sunt doi limitatori care controleaza pozitia dispozitivului ,acolo se aduna mizerie (curatati ff bine)- circuitul de incalzire al apei (rezistenta,pompa de apa, contorul de apa,senzor de temperatura)-circuit de macinare cafea (motor ,limitator dozare cafea)-circut de actionare dispozitv preparare cafea(motor ,reductor,limitatori)-modul electronic(triace,relee ,rezistente)si mai sunt destule.Cand eram incepator cu draciile asta am avut mari dureri de cap din cauza lor. Exemplu de "defect":-dispozitivul de preparare al cafelei se pozitiona corenspunzator - prezenta apa incalzita-macinare cafea si apoi intrare pe avarie, semnaliza trei leduriCauza: aparatul a efectuat numarul de cafele la care a fost setat 800 buc,dupa care trebuie executata decalcifierea automata care se face in felul urmator:-se completeaza recipientul de apa cu o solutie speciala pentru decalcifiere(nu se face cu otet)-se apasa butoanele cu led care semnalizau intr-o anumita ordine descrisa in manual-aparatul intra pe spalare automata care dureaza 45de minute dupa care iar semnalizeaza la fel- se completeaza recipientul cu apa proaspata pentru efectuarea clatirii instalatiei-se apasa din nou pe butoane tot in ordinea descrisa in manual si se lasa iar,dureaza tot 45 de minute ,dupa care aparatul se poate folosi din nou.Noroc ca am gasit manualul pe net ca alfel il aruncam. Sper ca m-am facut cat de cat inteles

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări