vicelord Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 Salutare am terimnat(99,37%) noile mele boxe sunt primele boxe diy si mam gandit sa vi le arat sa imi spuneti ce parere aveti si eu am probleme cu atasamentele le pun pe ceva care nu are legatura cu forumu acus si revin mintenas cu linku http://i1.tinypic.com/20b1gsk.jpg o poza am pus linkul pt ca este destul de mare http://i2.tinypic.com/20b1jeg.jpg si inca o poza va rog sa scuzati ca nu am patu facut ca e mizerie pe jos da nu e mama acasa Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 SPor in continuare!..arata bine...niste poze mai in detaliu nu ar strica. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 WOW, nu te supara, ce dimensiuni au boxele?ala e pat de dimensiuni normale ? arata imense boxelesi ce mocheta ai folosit pentru boxe? arata foarte bine cum ai prinso Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 boxele stau pe un scaun f aproape de aparat, de aceea dau impresia ca sunt asa de mari Link spre comentariu
vicelord Postat Iulie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2006 @Bogdi o sa fac poze si mai in detaliu, numa sa imi zici detaliul la ce.@Nonyhaha74inaltime,44latime,43adancimepalul este normal de 18mmmocheta luata din bricostore se numea mercedes(asa scria pe raft) e foarte subtire si se muleaza foarte usor, este prinsa cu adeziv special facut de firma bison(care spre deosebire de prenandez nu pute)later edit@Nexus: Boxele nu stau pe scaun de fapt sunt puse una peste alta Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Nu pui sita? @Bogdi o sa fac poze si mai in detaliu, numa sa imi zici detaliul la ce.Fa poze din spate..din mai multe pozitii..sa vedem daca ai imbinat mocheta frumos Link spre comentariu
vicelord Postat Iulie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2006 Nu pot sa dau inca poze din spate ca de abia azi pun mocheta si acoloEu as pune sita dar vreau cat toata fata boxe. Daca are cineva idee unde gasesc sa imi zica si mie dau o bere :partyman: azi sper sa o termin mai am de dat in spate gaura pt conectori(am luat din aia cu surub ca nu am gasit altii) sa pun coltarii si mocheta pe spate si va mai dau ceva pozeRegards Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 In legatura cu sita..ti-am trimis MP.. :yawinkle: Link spre comentariu
vicelord Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 Azi o sa mai atasez niste poze... dar mai tarziu pt ca acum nu am baterii la aparat...Intre timp atasez si proiectul facut in bb6 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 marfa frate :finga: baftex in cont Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Arata bine, ce nu-mi palce mie de acolo e group delay, mult prea mare pt gustul meu...fac pariu ca daca faceai incinta de 90-95 L nu era mare diferenta...sau puteai sa acordezi mai jos, pe la 50 Hz, oricum tu sa fi multumit Link spre comentariu
vicelord Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 incinta inca nam acordato...Mie mio placut cum suna dar eu am trecut de la casti la boxe deci...Ce lungime sa las tuburile ca sa o acordez la 50hz???Am bas reflex luat de la vasile marimea standard cred ca o stiti si voiRegardsPozele mai jos Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Pai pt acordare la 50 Hz iti trebuie o lungime de 6 cm, la 10 cm diametru...deci vei avea nevoie de un tub lung de aprox 8 cm( 1,8 cm grosimea palului, aprox 2 cm + lungimea tubului = 8 cm )... Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 lungime de 6 cm...deci vei avea nevoie de un tub lung de aprox 8 cm...that said it all ;) Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 pi daca are nevoie de de 6 cm erau 6 cu tot,aprox 2cm palu+4 cm tub in total 6ca doar aerul trece si prin placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum