Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fullrange cu E15-350N

vicelord

Postări Recomandate

Salutare am terimnat(99,37%) noile mele boxe sunt primele boxe diy si mam gandit sa vi le arat sa imi spuneti ce parere aveti

si eu am probleme cu atasamentele le pun pe ceva care nu are legatura cu forumu acus si revin mintenas cu linku

http://i1.tinypic.com/20b1gsk.jpg o poza am pus linkul pt ca este destul de mare

http://i2.tinypic.com/20b1jeg.jpg si inca o poza va rog sa scuzati ca nu am patu facut ca e mizerie pe jos da nu e mama acasa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicelord

8

• bradacalin

5

• radue

4

• Bogdi16

4

Top autori în acest subiect

WOW, nu te supara, ce dimensiuni au boxele?ala e pat de dimensiuni normale ? arata imense boxelesi ce mocheta ai folosit pentru boxe? arata foarte bine cum ai prinso

Link spre comentariu

@Bogdi o sa fac poze si mai in detaliu, numa sa imi zici detaliul la ce.@Nonyhaha74inaltime,44latime,43adancimepalul este normal de 18mmmocheta luata din bricostore se numea mercedes(asa scria pe raft) e foarte subtire si se muleaza foarte usor, este prinsa cu adeziv special facut de firma bison(care spre deosebire de prenandez nu pute)later edit@Nexus: Boxele nu stau pe scaun de fapt sunt puse una peste alta

Link spre comentariu

Nu pui sita?

@Bogdi o sa fac poze si mai in detaliu, numa sa imi zici detaliul la ce.

Fa poze din spate..din mai multe pozitii..sa vedem daca ai imbinat mocheta frumos
Link spre comentariu

Nu pot sa dau inca poze din spate ca de abia azi pun mocheta si acoloEu as pune sita dar vreau cat toata fata boxe. Daca are cineva idee unde gasesc sa imi zica si mie dau o bere :partyman: azi sper sa o termin mai am de dat in spate gaura pt conectori(am luat din aia cu surub ca nu am gasit altii) sa pun coltarii si mocheta pe spate si va mai dau ceva pozeRegards

Link spre comentariu

Arata bine, ce nu-mi palce mie de acolo e group delay, mult prea mare pt gustul meu...fac pariu ca daca faceai incinta de 90-95 L nu era mare diferenta...sau puteai sa acordezi mai jos, pe la 50 Hz, oricum tu sa fi multumit :)

Link spre comentariu

incinta inca nam acordato...Mie mio placut cum suna dar eu am trecut de la casti la boxe deci...Ce lungime sa las tuburile ca sa o acordez la 50hz???Am bas reflex luat de la vasile marimea standard cred ca o stiti si voiRegardsPozele mai jos

Link spre comentariu

Pai pt acordare la 50 Hz iti trebuie o lungime de 6 cm, la 10 cm diametru...deci vei avea nevoie de un tub lung de aprox 8 cm( 1,8 cm grosimea palului, aprox 2 cm + lungimea tubului = 8 cm )...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări