Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indecizie Tuner TV

ionut20

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

20

• hugo

12

• niq_ro

7

• Tavi

5

Top autori în acest subiect

Stimati forumisti :) , dupa cum am promis, din lipsa de alte soluttii si din lipsa de cunostinte de linux, am incercat azi, tunerul in cauza pe sistemul unei prietene, 1.7Ghz, 256DDram, GeForce 4... bagat tuner, bagat drivere de pe cd-ul lui, bagat winfast pvr, bagat mufa cablu prelungit de la TV, si culmea, imagine lacrima, indiferent de zona aleasa din setari ..... sunet doar pe unnele zone, turki, italy ... etc, concluzia mea este ca de vina in toata povestea asta este sursa mea de tensiune din PC ..... probabil riplu prea mare pe tensiunile de iesire ....In urma cu cateva luni, din cauza prafului sa blocat ventilatorul din sursa, aceasta sa supraincalzit, adica peste undeva pe la 100 grade zic eu, moment in care sa oprit.....Am desfacut-o am lasat-o sa se raceasca, si am constatat in afara de ventilatorul blocat, o dioda dubla ultrarapida in scurt, concluzie, sursa in protectie, am schimbat dioda si totul a mers ca inainte ... dar acuma ma gandesc ca de la temperatura la care a fost supusa, si care a fost si cauza pt defectarea diodei, se poate ca, condensatoarele sa se fi cam uscat :axe: si deci.. cred ca asta e problema care nu imi lasa tunerul sa functioneze cum trebuie, asa ca maine ma duc si imi cumpar o sursa noua si sa vadem ce iese :)Toate cele bune si seara faina in continuare :smt006

Link spre comentariu

GATA :d:D:D am cumparat o sursa noua, si a disparut orice urma de bruiaj pe imagine asa am un tuner 100% funtional :) Multumesc tuturor celor care au citit si au dat un reply la acest topic .. :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers: :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări