ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 ok, deci am rezolvat cu sunetul, intradevar la mine era pus pe aux si trebuia pe cd, deci asta sa rezolvat :partyman: , am mutat tunerul in ultimul slot de pe placa, si in concluzie, acum am sunet pe toate canalele, indiferent de zona selectata, dar imaginea fileaza la fel ca inainte, singura zona pe care nu fileaza e somalia dar acolo nu am sunet deloc...niq, ce ai pus in poze am facut deja de ieri, si la mine era aux la linia audio, dar de fapt trebuia cd-player ca sa pot modifica volumul din telecomanda, dar asta sa rezolvat mai devreme, cat despre a doua poza interfata mea e umpic diferita, dar in mare e la fel, eu am in plus o casuta sub reglajul fin automat, unde scrie cautare minutioasa a posturilor, care ma ajuta sa caut in mod define user, dar nimic nu imi face imaginea sa nu mai joace ....ps. ce nu am precizat de la inceput este sistemul pe care am instalat tuner in cauza. proc AMD duron 1.3 Ghz, video Geforce4 MX440, placa de baza matsonic MS8137C, 384 DDR, hdd 160Gb.....deci din pacate procul meu este cam slab, la fel si placa de baza, pe care o suspectez de proasta funtionare a tunerului... dar nah, in viitorul apropiat am planuri de upgrade si la acest capitol.merci de ajutor :partyman: Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Cu fluctuatul imaginii nu stiu cum sa scapi de el. La mine dupa ce au lucrat "baietii" la reteaua electrica din bloc si au deconectat amplificatoarele sau ce e prin cutiutele de la ASTRAL-UPC -ul meu, fluctua un pic imaginea si la tuneru din pc si la TV-ul din camera(SONY). Am rezolvat-o cu un filtru-protectie(ce o fi ca nu sunt electronist) de la tv-u l vechi care avea o capsula(3x390pF la 250V) pe mufa de intrare a cablului de antena si pe care l-am montat inaintea spliterului de semnal.Dar nu cred ca e acelasi lucru.Incearca un lucru. Cauta un live linux gen Knoppix sau chiar Mandriva one si vezi daca scapi de fluctuatii. Si asta ca sa vezi daca e din soft sau e hardware problema. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 hmm, ziceti voi ca sunt off topic , dar va rog sa ma credeti ca e mult mai fain un dvd recorder si diferenta de pret nu este foarte mare fata de un tuner tv http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6577 pe acesta eu l-am luat la 4 bulioane prin posta de la o firma care vinde asa ceva , retururi de magazin , nefolosite eu nu am fost niciodata multumit de tunerul meu winfast , avea probleme la posturile din hyperbanda , mici bruiaje care stricau inregistrarea plus faptul ca pierzi foarte mult timp dupa ce faci captura de calitate sa faci compresie , omori procesorul si poti avea surpriza sa nu mearga bine pe dvd stand alone, in sensul decalajului de sonor la un moment dat oricum asta este viitorul - mai precis hdd-dvd recorderul , unde te poti juca la editare cum vrei tu si obti rezultate excelente din punct de vedere calitativ astept sa prind asa ceva la pret bun va sfatuiesc sa nu ramaneti prea mult timp la captura pe computer pentru ca pierdeti mult din calitate , cum aveti ceva bani, puneti mana pe un recorder Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Daca reusesti cu un DVD recorder si o camera web(de supraveghere in cazul lui ionut) sa te faci vazut pe skype sau yahoo sa-mi zici si mie cum. :prayer: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 hmm, ziceti voi ca sunt off topic , dar va rog sa ma credeti ca e mult mai fain un dvd recorder si diferenta de pret nu este foarte mare fata de un tuner tvhttp://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6577pe acesta eu l-am luat la 4 bulioane prin posta de la o firma care vinde asa ceva , returi de magazin , nefolositeeu nu am fost niciodata multumit de tunerul meu winfast , avea probleme la posturile din hyperbanda , mici bruiaje care stricau inregistrarea plus faptul ca pierzi foarte mult timp dupa ce faci captura de calitate sa faci compresie , omori procesorul si poti avea surpriza sa nu mearga bine pe dvd stand alone, in sensul decalajului de sonor la un moment dat oricum asta este viitorul - mai precis hdd-dvd recorderul , unde te poti juca la editare cum vrei tu si obti rezultate excelente din punct de vedere calitativ astept sa prind asa ceva la pret bun va sfatuiesc sa nu ramaneti prea mult timp la captura pe computer pentru ca pierdeti mult din calitate , cum aveti ceva bani, puneti mana pe un recorderCa sa fie off-topicul complet , zi si firma de unde ti-ai luat DVD-ul . La pretul asta merita :smt007 Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 pentru Depanatoru' :unul din cei cu care colaborez eu la service philips , mi-a spus intamplator ca vinde asa ceva , si am comandat si eu unulparca din Medias este baiatul , acolo are firma cine este interesat o sa ii fac legatura cu el pe messenger , s-ar putea sa aiba mai multe modele , eu pe asta l-am vrut si nu m-a interesat altcevapentru hugo :corect, dvd recorderul strict pentru captura tv de calitate : un film deosebit , un meci, un videoclip, etc pentru restul evident ca nu te poti lipsi de computer Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 am mai butonat umpic tunerul si am ajuns la concluzia ca bruiajul de pe imagine se datoreaza fie placi de baza, fie sursei de alimentare, fie cablului si/sau spliterului folosit, caci altceva nu mai stiu ce sa incerc....solutia lui tara este super pt inregistrat, dar cu tunerul asta chiar imi merge camera de supraveghere ca si web cam, si se si vede super bine. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 sunt cam tămâie în materie de tv-tunere... dar nu-mi dă pace o treabă: cum stai cu întreruperile sharate??? :prayer: Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 Am scos de la posibile cauze ale bruiajului, cablul folosit, spliterul si mufele, care sunt toate okDeci ramane fie o problema de soft, fie o problema de hardware a placii mele de baza, sau chiar a tunerului ..... Pe marti incerc tunerul pe alt sistem, daca va funtiona corect, inseamna ca de vina e calculatorul meu, dar daca face la fel il duc la garantie si sa faca cei de la depozit ce vor cu el, si mie sa imi dea alt tuner :( Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 pana la al schimba, incearca driverul actualizat de pe site-ul Leadtek si ar mai fi o chestie, care mi s-a intamplat si mie, la placa video, care avea a doua iesire cea de TV pe NTSC....PS: cum am eu acasa setarile... si-l folosesc zilnic pe post de televizor :supz: Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 am refacut cam toate setarile atat de la placa video cat si de la tuner si tot in zadar..., azi am incercat si pe alt windows, dar pe acelasi sistem si tot la fel, mai ramane sa incerc pe un alt sistem...driverele le-am update-at si tot nici o ameliorare, ce as fi vrut sa iau de la leadtek de pe site e aplicatia winfastpvr, dar se pare ca e ceva problema cu serverul si nu disponibila :( Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 Sorry de problema ta. La mine se vede chiar mai bine ca la tv(pe unele canale). :finga: Driverele mai noi nu au imbunatatit deloc calitatea(la mine) insa aplicatia PVR da.Incearca ce ti-am spus zilele trecute. Cauta un Live CD KNOPPIX sau MANDRIVA ONE si incearca in ele tunerul. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 Sorry de problema ta. La mine se vede chiar mai bine ca la tv(pe unele canale). :finga: Driverele mai noi nu au imbunatatit deloc calitatea(la mine) insa aplicatia PVR da.Incearca ce ti-am spus zilele trecute. Cauta un Live CD KNOPPIX sau MANDRIVA ONE si incearca in ele tunerul.Stiu @hugo, am citit cand ai scris asta, dar din pacate nu am de unde sa fac rost in decurs de cateva zile de un live cd :( asa ca mi-e mai usor sa il incerc pe un alt sistem ... numa ca deabia pe marti primesc masina din service, ca pe jos nu ma tenteaza sa merg la prieteni cu tuneru dupa mine pe caldura asta Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 gasesti pe net absolut orice distributie linux free , trebuie doar sa faci download Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum