ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 nope, eu am upc acasa, si nu merge imaginea pe nici o zona cum trebuie :( iar cablu am conectat intre tuner si placa de sunet... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 hmmmsa inteleg ca la tine sunt probleme serioase... cam naspa,incearca sa gasesti frecventele exacte ale posturilor la distribuitorul tau, in orasul tau, dupa care pui o singura frecventa, a unui post loca, sau a unuia din ro, si il incerci pe toate standardele... si vezi ce iese atunci,vezi ca teoretic aia de la cablu nu au voiie sa iti furnizeze frecventele posturilor, nu stiu de ce, ....??!?!!cat despre sunet, zici ca e si conectat si aranjate setarile si tot nu merge? ce versiune de tv2000xp ai? simplu, deluxe, expert?e conectat extern sau intern? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 niq ro, citeste 2 randuri mai sus ;) Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 scuze, am vazut ca i-ai indicat inaintea mea Italia.. eu am testat tot felul de tunner-e tv, printre care si 2 Leadtek: - WinFast TV2000 XP Expert ( http://www.leadtek.com/multimedia/winfa ... ert_1.html ) - WinFast DV2000 ( http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_dv2000_1.html ) asta a si ramas bun, probleme pe care le au sunt de soft ..asa ca se pot descarca de pe site-ul ultimele scoase ( http://www.leadtek.com.tw/eng/support/list_driver.asp ) PS: da' are si cautare automata fara sa tina cont de frecventele tarilor.doar ca stai cam mult la cautare Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 al meu este leadtek win fast 2000 xp expert, am incercat pe toate tarile, si la care se vede oglinda, nu am sunet, iar la cele la care am sunet se vede aiurea imaginea adica apar si dispar niste dungi pe ecran care alterneaza intre ele, si e destul de suparator..... cat despre sunet, am bagat cablul care a venit in pachet cu tunerul, din placa tunerului, in placa de baza (audio on-board ) si am sunet, dar nu il pot contola din telecomanda .... pe cd-ul de la tuner am avut driverele, si ca aplicatie, win fast pvr Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 am dat cautare automata, fara sa tina cont de tari, si dupa 20 de min mi-a gasit 4 posturi, sa oprit cautare, si pe nici unul nu aveam nici imagine nici sunet .... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 ok, incearcachestia cu introdusul posturilor manual, daca gasesti frecventele, monteaza tvtunerul pe ultimul slot pci, cat mai jos si mai departe de placa video, tie tia venit tvtunerul cu cablu? al meu nu a avut, a trebuit sa iau din alta parte, si nu miai zis daca ai setat ca telecomanda sa controleze acel volum pe care e conectat tuneru,... :(incearca pe timpul cautarii programelor sa deconectezi restul televizoarelor din casa, nu ar trebui sa ai vreo problema daca ai pana in 2 tel. dar.. ptr orice eventualitate, incearca si asa Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 tre sa caut frecventele ... dar cum le introduc manual asta e problema ... sunetul controlat aux, si se modifica in volume la windows cand modific din telecomanda, iar tunerul e pus pe aux, si totusi nu pot controla volumul..., in afara de tuner mai am si un televizor, iar pt separare am pus un spliter cu 2 cai, ieri, dupa ce mi-am luat tunerul. Cablu de suner era in cutie la tuner. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 am gasit cum sa introduc frecventa, dar tot nu stiu ce freventa sa bag ... am inteles de la un prieten ca se poate sa fie si din cauza os-ului de pe calculator, se poate?? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 monteazatunerul in ultimul slot pci, iar frecventa o introduci manual tot acolo, la cautare, numai ca nu mai cauti, dai click pe fiecare casuta, pui nmele, si nr postului, si frecventa . nu mai stiu daca in megahertz sau hertz vezi si tusi majoritatea tvtunerelor prind cu 25 in coada, leadtekul obisnuieste sa puna 33 in coada, vezi cu mmerge mai bine Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 cam asta trebuie sa faci: Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Scanarea posturilor am facut-o o singura data. Era pe "custom defined" la zona si am bifat "adaptive channel scanning" si "fine tunning" si am stat vreo 20 minute si mi-a gasit toate canalele. Apoi am salvat lista de canale si la reinstalarea sistemului doar importam lista. La fel a mers si la alta retea de cablu. Eventual setezi italia sau introduci manula canalele cum ti s-a mai spus. Dar sa aduci de pe net ultima aplicatie WinFast PVR. Permite export-import de canale plus o setare care ajuta la compresia direct in divx fara decalare de sunet si la rezolutie de 720x576 chiar pe un batran XP 2200+. :finga: Pentru controlul sunetului seteaza la Audio-Out Control Line locul unde ai intrat tu cu semnal in placa de sunet, probabil AUX sau CD.Iar daca vrei sa faci captura direct divx(precizasem ca pentru calitate e de preferat intai mpeg2 si apoi recompresie xvid-mp3) e musai un divx6(la divx5 se inteapa procesorul) sa ai instalat si seteaza la el bitrate-ul mai mult de 2000, anuleaza bi-directional coding si fara deinterlace. Apoi seteaza ca si codec audio PCM(mai tarziu recompresie mp3), plus in meniul de la aplicatia PVR ai o optiune(doar la ultimele variante PVR) unde poti activa deinterlace, optiune care face acelasi lucru ca si cea din codec insa nu e atat de lacoma.Si pe un XP2200 cu 640MB DDRAM si HDD cu 8M cache iesea compresia la rezolutia de 720x576 chiar bine. Adik daca puneam in paralel pe TV cand inregistrarea cand canalul respectiv pot zice ca diferentele erau doar de culoare(compresia un pic mai saturata dar se putea regla din soft). Daca privesti pe monitor sunt diferente mai mari(imaginea mai blurata la compresie). In final conteaza ce vrei sa faci cu "materialul". Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Sorry pentru redundanta si repetitie insa in timp ce scriam deja se marise numarul de reply-uri. :toimonster: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 stai linistit, cand o vedea ca mai multi oameni ii spun aceleasi lucruri..o face cum trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum