Vizitator sinnsmix Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Salut !Am cumparat acum cateva zile un pickup Philips F7114. Dupa o prima utilizare, fara sa ma pricep prea mult la astfel de scule, nu am reusit sa il fac sa functioneze corect in mod automat. Bratul nu se ridica bine si nu se aseaza pe placa cum trebuie, nu revine corect, maneta de lift observ ca nu face nimic. Am incercat sa echilibrez bratul, sa imi dau seama daca este defect sau pur si simplu nu ma pricep eu sa il reglez.Mi-ar fi de ajutor niste sfaturi legate de cum se regleaza, ce ar putea avea defect ....(daca este sau nu defect), daca stiti pe cineva in bucuresti care ar putea sa ii faca o inspectie si eventual sa il serviseze.Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator stefikeke Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 buna aparatul respectiv este dotat cu curea . aceasta face legatura intre motor si disc daca nici turatia nu este buna (adica piesa/muzica canta mai lent) trebuie verificata cureaua. transmisia mai departe merge cu pinioane deci daca turatia este buna defectul este altceva. nu ati primit manual la el? este nou? Link spre comentariu
Vizitator sinnsmix Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc pentru sfat. Probleme de redare mai lenta nu par sa fie. Aparatul este destul de vechi dar intr=o stare optica impecabila. Este cumparat fara manual iar problema in continuare este de ridicare si pozitionare a bratului pe platan. Acesta nu se ridica suficient si nu se deplaseaza corect pe pozitie. Ma gandesc ca ar putea fi vorba de un reglaj al bratului. Orice sfat este de ajutor. Multumesc ! Link spre comentariu
E-1 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Verifica uzura componentelor mecanice. Actionarea prin pinioane probabil se termina intr-un fel de came, organ de masina expus puternic uzurilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum