Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce scule trebuie

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

3

• strombi

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai se scoate banda flex la cel spart se pune noul display si aia e,il puneti pe celalat si ori cum cand puneti carcasa si il strangeti se aseaza cum trebuie si nu se misca.

Link spre comentariu

radeti de mine dom popa ionut

Nu rad de tine,uite-te in dreapta jos la poza sa vezi ca este un telefon acolo,deci merge lipit :freaza:
doar carcasa se lipeste cu super glue ......eu am reusit unele lipituri cu ansa de la pistolul de lipit ,indreptata incat sa calce pe toata panglica deodata......dar bineinteles cu scule adevarate cum zicea si D-nul dancod
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

1.se cositoresc atat contactele de pe flex cat si contactele pe pcb2.se fixeaza provizoriu lcd ul de pcb cu o banda dublu-adeziva sau cu orice adeziv mau usor,asa incat contactele de pe flex sa cada perfect pe contactele de pecb3.cu o sursa de aer cald data cam la 400 de grade se incalzeste sona de contact iar cu o spatula de metal se apasa pe flex pana se lipeste.daca nu ai expierenta este bine sa izolezi lcd ul cu o foita de aluminiu pentru a nu l deforma din cauza caldurii

Link spre comentariu

nu e indicat ca sa se foloseasca aer cald la acest display...(se deformeaza repede la caldura ,mai ales la 400 grade)eu l-am lipit doar cu un letcon de 40w ...am cositorit cele doua (panglica display-ului si contactele de pe placa ...apoi le am asezat in pozitia care trebuie si am tinut letconul peste panglica pana sa topit cositorul si cele doua sau lipit...cam asta a fost ..nu a durat mai mult de 5 minute.dar trebuie sa ai putina experienta la lipit altfel nu reusesti decat sa strici ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări