Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CI KM 157 UD 2 OPAMP

Postări Recomandate

Are cineva din intamplare un circuit dublu operational KM 157 UD 2 , de fabricatie ruseasca? Am nevoie de acest circuit pentru un magnetofon ROSTOV 105 s1, daca are cineva asa ceva , platesc in limita bunului simtz, sau daca nu are , macar ar putea cineva sa ma ajute sa fac o adaptare de doua operationala UA 741, sa le pot monta la Rostov?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djmk1988

4

• niq_ro

1

• Bogdi16

1

• vali2006

1

Top autori în acest subiect

Caut prin gramada de vechituri si daca il gasesc iti comunic pe luni 24/07/2006 daca nu, te ajut cu inlocuitor (schimb cu schema de Rostov daca o ai, nu-i obligatoriu).

Link spre comentariu

Ma rog, la mine in comert am gasit doar operationalele ua 741, si ma gandeam daca asi putea sa pun 2 buc ( stiu configuratia pinilor la ua741), dar nu am idee la KM 157 care e intrarea, iesirea, alimentarea, etc. Ma poate ajuta cineva va rog?

Link spre comentariu

conexiunile le gasesti intr-unul din link-urile anterioare.157UD2 nu are echivalent direct.este AO dual cu compensare externa.Cele 2 AO incluse sunt fiecare asemanatoare cu LM301 (BM301).

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări