Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router asus rt-g32 cu probleme

Vizitator

Postări Recomandate

Salut! detin acest router care imi face urmatoarele probleme: seara inchid curentul din intrerupatorul de la prelungitor iar cind il deschid dimineata internetul functioneaza in jur de 5 minunte dupa care se blocheaza. scot mufa de alimentare si o conectez inapoi iar routerul functioneaza, dar in urmatoare zi se repeta povestea cu el. vreo idee ce poate fi defect la el ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

3

• riderinblack

2

• jokerul verde

1

• csaba_sm

1

nu opri curentul solutia 1 sau solutia 2 schimbai condensatorii din el. desfa routerul si monteaza pe + si - un condensator 35 v 4700uf..vezi daca mai face si ziua urmatoare ,,,

Link spre comentariu

L-am demotat condesatori par in regula in el nus umfati cursi etc.,are o eticheta care scrie G31RTG32V20001 M04,iar pe placa are seria G1700917004120 v1.2 rev:a

Link spre comentariu

Starea unui condensator nu se poate "deduce" decat cu un esr-metru. Daca nu detii o astfel de scula schimba conzii cu unii noi.

am esr-metru dar am intilnit condesatori in tv care imi dadea ca sunt buni dar erau o mare teapa!
Link spre comentariu

Punei firmware dd-wrt, am si eu unul tot rev A si i-am pus dd-wrt,merge ok.

Sincer nu am mai facut update firmware dd-wrt,ma puteti indruma pasi carei trebuie sai fac de unde descarc firmware dd-wrt si cum il instalez.
Link spre comentariu

Descarci de aici http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database fisieru asta Asus RT-G32 Firmware: Special file for initial flashing asus-to-dd-wrt.bin salvezi pe pc.APoi intri in interfata web a routerului si faci upgrade de firmware,selectezi fisieru dld asus-to-dd-wrt.bin si ii dai upgrade, apoi ai rabdare(sa nu il opresti sau reset la router) si grija sa nu ramana fara curent routeru.

http://i46.tinypic.com/2zi4ls1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări