Vizitator Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Salut! detin acest router care imi face urmatoarele probleme: seara inchid curentul din intrerupatorul de la prelungitor iar cind il deschid dimineata internetul functioneaza in jur de 5 minunte dupa care se blocheaza. scot mufa de alimentare si o conectez inapoi iar routerul functioneaza, dar in urmatoare zi se repeta povestea cu el. vreo idee ce poate fi defect la el ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Si de ce nu-l lasi deschis non-stop? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Si de ce nu-l lasi deschis non-stop?pai daca las lasa deschis non-stop ar functiona,numai ca idea este cauza defectului,traf alimentare ori routerul? Link spre comentariu
jokerul verde Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 opreste-l din butonul de on/off si apoi intrerupe alimentarea din butonul de la prelungitor ....si vezi daca mai face asa.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 opreste-l din butonul de on/off si apoi intrerupe alimentarea din butonul de la prelungitor ....si vezi daca mai face asa....tot asa face alte idei? Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Exista doua modele de RT-g32 total diferite, nu ai mentionat pe care il ai.Incearca dd-wrt. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 nu opri curentul solutia 1 sau solutia 2 schimbai condensatorii din el. desfa routerul si monteaza pe + si - un condensator 35 v 4700uf..vezi daca mai face si ziua urmatoare ,,, Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 L-am demotat condesatori par in regula in el nus umfati cursi etc.,are o eticheta care scrie G31RTG32V20001 M04,iar pe placa are seria G1700917004120 v1.2 rev:a Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Starea unui condensator nu se poate "deduce" decat cu un esr-metru. Daca nu detii o astfel de scula schimba conzii cu unii noi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Starea unui condensator nu se poate "deduce" decat cu un esr-metru. Daca nu detii o astfel de scula schimba conzii cu unii noi.am esr-metru dar am intilnit condesatori in tv care imi dadea ca sunt buni dar erau o mare teapa! Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Punei firmware dd-wrt, am si eu unul tot rev A si i-am pus dd-wrt,merge ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Punei firmware dd-wrt, am si eu unul tot rev A si i-am pus dd-wrt,merge ok.Sincer nu am mai facut update firmware dd-wrt,ma puteti indruma pasi carei trebuie sai fac de unde descarc firmware dd-wrt si cum il instalez. Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Descarci de aici http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database fisieru asta Asus RT-G32 Firmware: Special file for initial flashing asus-to-dd-wrt.bin salvezi pe pc.APoi intri in interfata web a routerului si faci upgrade de firmware,selectezi fisieru dld asus-to-dd-wrt.bin si ii dai upgrade, apoi ai rabdare(sa nu il opresti sau reset la router) si grija sa nu ramana fara curent routeru. http://i46.tinypic.com/2zi4ls1.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum