Vizitator selinger Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Stiu ca am vazut o schita cu un model de aranjare a unor diode si capacitori in asa fel ca sa se obtina un aperaj si voltaj mare la capatul conectiunilor .Un fel de descarcare puternica tip electrosoc .Normal ca este vorba de consumul mai rapid al energiei imnagazinate la intrare ,defapt ceea ce ma si intereseaza.Deoarece am probleme serioase cu felul de intelegere al realitatii energiei si in general al realitatii ..ce ma facut sa nu ma opresc la energia produsa de orice fel de dispozitiv si sa realizez o inventie pe cont propriu in care un generator de orice fel sa spun unul cu randament bun pe magneti ..dar sa nu intru in detalii -deoarece nu vreau sa scriu roman pe ELFORUM.Normal folosind un generator A.C. de randament subunitar dar in fine se poate folosi si un dinam deci D.C. ..se poate realiza un coeficient raportat la iesire din sistem de aproape 3 ori puterea introdusa ...DECI NU TREBUIE SA MA CREDETI ..am vrut doar sa spun ca descarcarea de energie pentru ce vreau s-o realizez. Adica reintroducerea rapida intr-un alt sistem asemanator cu cel care produce over-unity de 3 ori ...Doar atat doresc sa stiu cum se realizeaza descarcarea cat mai intensa sau repede- la putere mare amplificata ..pentru a realiza mai departe daca voi putea(asta nu stiu) o tensiune mai mare Va multumesc.------------------------------------------------------------------------------Dumnezeu a lasat stiinta sa fie autopropulsanta..altfel am fi fost in epoca de piatra Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Probabil asta ati vazut (Eng): http://en.wikipedia.org/wiki/Cockcroft-Walton_generator si care avea condensator de acumulare la iesire. Din ce cunosc cele mai intense descarcari se fac cu un generator Marx (Eng): http://en.wikipedia.org/wiki/Marx_generator in care se incarca lent condensatorii in paralel si se descarca in serie. Nu stiu ce vreti dv. sa faceti dar un perpetuum mobile nu exista, nu trebuie sa ma credeti. Faptul ca aveti probleme la intelegerea "realitatii energiei" nu schimba legile fizicii, in speta legea conservarii energiei. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Daca inteleg bine ce spuneti,invartind un generator cu un motor care consuma ipotetic 10v si 1A deci 10w ati reusi sa scoateti la iesirea generatorului o tensiune de 10 v si 3A pe o sarcina?Nu spun ca asta e modul in care vreti sa o faceti,dar ceva de genul asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum