Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Amplificator TAIFUN 002-50

Postări Recomandate

Buna ziua!As vrea sa reconditionez un amplificator de chitara rusesc TAIFUN 002-50 si as avea nevoie de service manual sau macar o schema la partea de intrare macar(amplificatorul are 2 placi una cu amplificarea propriu zisa si una cu efectele). Poate e cineva care are schema si e amabil sa mi-o puna si mie la dispozitie.Multumesc anticipat!O primavara minunata!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elektronu85

6

• George

1

Din pacate nu prea se potriveste, am gasit si eu schema de taifun 001-60 pe net, dar nu imi e de nici un folos, nu prea se pupa cu taifun 002-50. Totusi o sa studiez mai atent partea de preamplificare si efecte, pentru k acolo am eu probleme, in sensul ca au fost facute modificari in configuratia cablajului, sunt trasee intrerupte si fire lipite aiurea. Oricum multumesc pentru bunavointa si rapiditate, sper sa-mi fie de folos schema dvoastra. O seara frumoasa!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

chiar nimic nimic??? nu exista nimeni sa aiba o schema, macar partiala de amplificator Taifun. Va rog frumos sunt disperat, chiar vreau sa restaurez amplificatorul asta. Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări