mircang9 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Care este principiul de generare 80 kV sau mai mult de la o baterie de 9-12 V ?Cum am putea construi asa ceva ? O schema electronica as vrea.Exista multe dispozitive de autoaparare cu electrosocuri.Cum ghideaza raza laser electrozii in "pistolul electrosoc taser" ?Dar pana la partea de ghidare cu laser ma intereseaza cum sunt generate acestetensiuni inalte ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Sti cum functioneaza un transformator ? O sursa SMPS ?Pentru a genera o tensiune (inalta in cazul de fata) ai nevoie de un tranformator ridicator (pe primar tensiune mica, pe secundar ai tensiunea inalta). Transformatorul asta nu functioneaza in curent continuu; pentru a-l face sa functioneze la o baterie de 9V (CC !!!) trebuie sa il alimentezi in primar cu AC (curent alternativ). Cel mai simplu este ca din bateria ta sa alimentezi un oscilator de semnal dreptunghiular iar acesta sa comande primarul transformatorului.PS :vezi ca ti-am raspuns si la "vanzari" Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Daca insisti, uite o varianta http://www.sentex.ca/~mec1995/circ/hv/s ... ungun.html Daca vrei ceva mai puternic o varianta ruseasca pe http://steelrats.net/articles.php?article_id=119 Mare atentie, efectele nu sunt deloc distractive, spun asta din experienta. In principiu, se ia o tensiune de 6-9V cc si cu un invertor se ridica pe la 1000V.Acesti 1000V se descarca in impulsuri pe o bobina de inductie care o ridica la tensiuni intre 10-50kV.Scheme sunt multe dar toate au acelasi principiu, al multiplicarii tensiunii in cascada. Varianta ruseasca e cea mai tare de departe. Link spre comentariu
mircang9 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Va multumesc si daca mai are cineva idei, astept. Acum ramane sa vad cum pot construi un transformator ridicator de tensiune. Am niste ferite asemanatoare ca-n link. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 inceputu traducerii cu google a chestiei aleia rusesti e sugestiv:)))))) ,,Acest articol descrie puternic și relativ simplu de a face arma asomarea. "Relativ" pentru că nu e la fel de simplu ca un rahat de multiplicare flyback + care este posibil să fi văzut peste proprie. Dar e mult mai simplu decât un pistol Taser, având în același timp puterea de ea. Deci, acest dispozitiv nu este complet o jucărie, ea poate provoca grave răni sau ucide pe cineva. Daca esti prost sau complet brainless vă sugerăm să vă opriți din citit imediat la acest punct și du-te dracu '. Și nota special pentru utilizatorii noștri străini: acest articol utilizează tehnologia de conținut dinamic, asa ca nu ar trebui să citiți doar, ci interacționează. Nota link-uri, imagini, săgeți etc ..'' fara nici o aluzie,doar am pus sa traduca Link spre comentariu
mircang9 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Eu astept sa se adune cat mai multe raspunsuri si abia apoi trec la citit si tradus.Asa ca astept si cum s-ar face chestia aia cu electrozi care sunt aruncati directionati cu laser acele sarme de inox. Acum chiar sunt ocupat cu alte lucruri dar din cand in cand ma uit sa vad ce raspunsuri mai dati. Va multumesc si astept idei si solutii. icon_jook Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Pe Discovery sau Discovery Science s-au tot explicat armele neletale, mai ales TASER. Acolo laserul te ajuta doar sa tintesti bine persoana vizata, electrozii sunt aruncati de o explozie comandata electric.Cartusul care arunca electrozii este de unica folosinta, se inlocuieste, iar fiecare cartus e inseriat sa se stie cine l-a folosit.Mai exista si varianta cu generator de inalta tensiune continut chiar in electrozi, astfel eliminandu-se firele lungi care transfera tensiunea in tinta. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Din punctul meu de vedere astfel de jucarii sunt extrem de periculoase.Toti nebunii isi fac garduri electrifiate durandu-i in basca de standarde.mircang9, schema gasesti cu ghiotura pe net. Daca faci un astfel de montaj si-l zgaltai pe vreunul care sta mai prost cu " corasonu' " ce faci ? Puscarie ? Se merita ?Daca chiar vrei astfel de jucarie, cumpara-ti una omologata. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Fiica-mea m-a pisat vreo 10 ani sa-i fac si ei un "taser" de-ala. Mi-a fost si cam lene, recunosc, insa m-a cam pus pe ganduri chestia aia cu decesul neasteptat, fara a uita si de represalii mult mai violente in cazul unei riposte nereusite.Riposta implica o escaladare a violentei si uneori inseamna o lovitura definitiva, ceea ce are alte consecinte, complicand situatia in loc sa o simplifice. (Din pacate nu suntem in film, sa-i....ciuruim pe agresori...)Si strict tehnic, nici bilantul energetic nu e prea usor de realizat, cele 2 conversii implicand pierderi mari.Stima. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Am testat cateva tasere pe mine, variante de la 6V/300mAh NiCd, 9V alcalina si 2x9V, ultimul fiind tip baston, in paralel cu secundarul avand conzi serie turnati in lac. Un taser de pe piata poate da jos mai degraba din sperietura, daca persoana este surprinsa. Socul este suportabil secunde bune, timp in care agresorul poate face ce vrea, si timp in care victima pierde din sansele de a fugi. Filmele in care tipul cade fulgerat de la taser intretin un mit periculos. Mai indicat e un spray paralizant, ala nu-i lasa mai mult de 2 secunde pt. actiune agresorului. Link spre comentariu
one Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Pai, exista gata facut, este suficient sa il cumperi, altfel... un aprinzator pentru aragaz este cam acelasi lucru.Laser??? pai cred ca laserul este doar pentru a "tinti", nu cred ca electrozii urmeaza fascicolul laser. Este ca laserul de la pusca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum