Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multifunctionala hp

coman ion

Postări Recomandate

Va salut!Am o multifunctionala hp 4255 la care nu am folosit cartusul color niciodata si acum da eroare spunand ca nu-l mai recunoaste si nu mai face nicio comanda..As putea s-o fac sa mearga fara el?Mie imi trebuie doar cel an si nu prea imi vine sa dau banii pe cel color doar ca sa-si ocupe locul .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• validae

1

• coman ion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua ! Deci sa inteleg mai bn,va apare eroarea la cartusul color sau la cel negru ???Daca va apare eroarea la cel color,atunci incercati fara cartusul color,daca va apare eroarea la cel negru,atunci incercati fara cartusul negru.Pentru ca am avut si eu o imprimanta Hp,dar putin mai vechie si tot asa faceam cand nu imi mergea un cartus il dadeam afara pe cel care nu mergea si il lasam numai pe cel care mergea,dar acum nu stiu daca mai sant tot la fel ca inainte imprimantele acestea .......noi.Daca nu merge asa...... eu asi zice sa incercati sa cumparati un sistem ciss pentru aceasta imprimanta si nu o sa mai aveti probleme cu ea .Succes !

Link spre comentariu

Daca nu ati folosit mult timp cartusul color, s-a uscat cerneala in duze si la un moment dat, imprimanta a facut procedura de curatare automata si cartusul uscat s-a ars.Scoateti cartusul si s-ar putea ca imprimanta sa mearga si fara el.Daca va da eroare si nu imprima, atunci softul ei nu permite lucrul decat cu ambele cartuse. In cazul acela, cumparati un cartus compatibil, mai ieftin si ca sa preveniti uscarea, ulterioara, imprimati cate o pagina cel putin la o saptamana, sa circule cerneala prin capete. Puteti imprima si pe aceeasi pagina mereu, nu trebuie sa stricati pagini noi, doar sa-si faca ea curatarea capetelor.Asta e marele neajuns la inkjet-uri, se strica cartusele si stand degeaba.De un an am trecut la imprimanta Laser, alta mancare de peste. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări