Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare webcam

Ice Age

Postări Recomandate

Salut.Puteti sa-mi recomandati un webcam bun in intervalul de pret 30 - 50 lei ?Ma intereseaza sa o folosesc in special pentru supraveghere si pina acum cele 3 camere pe care le aveam prin casa si le-am incercat pt acest lucru nu m-au multumit din punct de vedere al imaginii si rezolutiei; bine-nteles erau si de generatie mai veche;.Asa ca va multumesc anticipat pentru sfaturi .Spor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ice Age

2

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! Eu asi zice ca sa va luati o camera web marca a4tech pentru ca eu sunt ff multumit de ea cum se vede. Dar costa putin mai mult de 50 ron,o sa va coste cam vreo 70 ron . :da

Succes !!!

Link spre comentariu

Ok, multumesc de sfat dar care din ele , ce cod are ?Ultima camera incercata a fost un Web Canyon CNR-FWC113 cu urmatoarele specificatii tehnice :Tip senzor: CMOS Rezolutie senzor (pixeli): 1.3 MPRezolutie video (pixeli): 1600 x 1200Focus manualsi de care nu am fost multumit.Spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări