Ice Age Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Salut.Puteti sa-mi recomandati un webcam bun in intervalul de pret 30 - 50 lei ?Ma intereseaza sa o folosesc in special pentru supraveghere si pina acum cele 3 camere pe care le aveam prin casa si le-am incercat pt acest lucru nu m-au multumit din punct de vedere al imaginii si rezolutiei; bine-nteles erau si de generatie mai veche;.Asa ca va multumesc anticipat pentru sfaturi .Spor Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Va salut ! Eu asi zice ca sa va luati o camera web marca a4tech pentru ca eu sunt ff multumit de ea cum se vede. Dar costa putin mai mult de 50 ron,o sa va coste cam vreo 70 ron . Succes !!! Link spre comentariu
Ice Age Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Ok, multumesc de sfat dar care din ele , ce cod are ?Ultima camera incercata a fost un Web Canyon CNR-FWC113 cu urmatoarele specificatii tehnice :Tip senzor: CMOS Rezolutie senzor (pixeli): 1.3 MPRezolutie video (pixeli): 1600 x 1200Focus manualsi de care nu am fost multumit.Spor Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Uitati aceasta este camera despre care vb eu de ea . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum