Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cursuri calificare electronist

Vizitator UtilizatorAmator

Postări Recomandate

Vizitator UtilizatorAmator

Buna seara,Stie cineva unde se pot face in Bucuresti cursuri de calificare necesare unui PFA?Din cate m-am documentat, eu am nevoie de norma de calificare 7242.2.3 "Electronist aparate si echipamente de automatizare"Poate ca merg si alte norme de calificare, nu le stiu pe toate. Imi trebuie calificare pentru proiectarea si realizarea montajului cu tot ce implica el (corodare cablaj, lipirea componentelor, etc.).Problema mea e ca nimeni nu organizeaza astfel de cursuri in Bucuresti. Peste tot pe unde am intrebat mi s-a spus ca nu se organizeaza din lipsa de cerere. Probabil ca e nevoie de 20-30 de doritori.Anul trecut s-a organizat un curs la Politehnica dar asta a avut legatura cu un program national de calificare si recalificare, din cate am inteles.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• molioa

1

• Depanatorul

1

Top autori în acest subiect

De ce vrei sa faci acest curs? De ce vrei sa lucrezi in mediu toxic?

(corodare cablaj, lipirea componentelor, etc.).

In primul rand, nu stiu daca vei gasii vreun loc de munca in Bucuresti pentru o asa meserie.

Daca vrei sa stii cum sa-ti faci singur placutele electronice asta este altceva. Poti invata de pe net cum sa folosesti diverse programe de "aranjare" a componentelor electronice, dar in acest caz nu ai nevoie de calificare.

Obs.: poate nu-ti dai seama, dar mediu toxic te poate duce in tim la o moarte sigura, daca nu esti protejat.

PS: nu se mai fac astfel de cursuri din simplu motiv ca noi nu mai producem in acest mediu de activitate, doar importam.

Iti recomand sa faci cursuri postliceale (la seral) pentru "Echipamente de Automatizare", profil care este foarte des intalnit in zilele noastre: ex. domeniu instalatiilor industriale si rezidentiale ....

Succes!

Buna seara,

Stie cineva unde se pot face in Bucuresti cursuri de calificare necesare unui PFA?

"Electronist aparate si echipamente de automatizare"

quote]

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări