nicul Postat August 30, 2006 Partajează Postat August 30, 2006 am vazut mai demult la trabanturile pe 12 volti un indicator de consum instantaneu pt benzina.aprindea o carca de led-uri si avea un singur integrat, parca.stie careva ce circuit integrat folosea ?? Link spre comentariu
niq_ro Postat August 30, 2006 Partajează Postat August 30, 2006 cred ca sunt sanse mari sa fie un UAA180 sau echivalentul RDG-ist A277D vedeti: - datasheet-ul la http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... AA180.html - schema cu UAA180 la http://www.masterkit.ru/main/set.php?num=1038 - schema cu A277D la http://www.diagram.com.ua/list/a277.shtml desi e bun si LM3915 cum a fost indicat pe pagina anterioara de pid Link spre comentariu
cos22tm Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 am gasit pe net o schema http://www.ep.com.pl/pobierz.php?id=11493 dar nu am inteles exact ce face si cum functioneaza. cine comanda pe serial DS-ul si pe unde ca acea schema pare un mare ghiveci.... nu am reusit nici sa traduc textul in engleza sau romana :toimonster: Link spre comentariu
adrianbodor Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Acelasi lucru ma interesa si pe mine cu ceva timp in urma cateva informatii si chiar solutia: Electro-Tech-Online Cu respect Adrian, Link spre comentariu
Vizitator tibanu08 Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Asa vrea si eu sa-mi fac un astfel de montaj cu diferenta ca in loc de leduri sa folosesc 2 afisaje cu 7 segmente (sa afiseze de la 00-99). m-am gandit sa il fac cu microcontroler pic16F628. altfel se poate face ceea ce doresc eu? Link spre comentariu
ratza Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Se poate ?i altfel, dar e prea complicat. R?mîi la PIC. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 sunt potentiometre cu 3 canale ? daca sunt ... pe 2 canale pui volumul de la amplif(stereo),iar pe al 3lea canal pui un vumetru facut cu ce vrei u,il setezi exact, si ... o sa'ti mearga perfect ... sper sa nu ma insel ... Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 am vazut mai demult la trabanturile pe 12 volti un indicator de consum instantaneu pt benzina.aprindea o carca de led-uri si avea un singur integrat, parca.stie careva ce circuit integrat folosea ??postul e de-acum 2 ani, da' mai ?tii...sunt ?anse mari s? fi fost folosit un cdb400, sau echivalent, în configura?ia de vumetru, dar în cc, nu în ca!... la fel cum e schema modificat? de darkangelbv, care folosea un vumetru cu tranzistoare, nu cu ic... Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 sal tuturor, as dori sa realizez urmatoarea idee pe care am aplicat-o doar pe un desen si ma gandeam ca m-ati putea ajuta cu niste sugestii ,scheme ,pareri. bun ,in ceea ce priveste desenul meu ,as dori sa atasez la un amplificator, un indicator de nivel al volumului audio pe leduri care sa urce (coboare) sincronizat cu ledul de pe butonul de volum al amplificatorului. acum intrebarea e ce fel de schema as putea folosi ca sa realizez montajul din desen? m-am uitat pe forum si am vazut ca se poate face ceva cu un vu-metru modificat putin,s-ar putea si altfel? sa zicem ca in loc de potentiom. atasat este similar cu cel folosit in volumul audio digital, in cazul acesta ce schema as pute folosi? sau ceva prin impulsuri ? as dori tare mult sa gasim o solutie ,in afara de cel cu vu-metru, si bineinteles, daca ar fi ceva fara PIC, sau ATMEL, ? sunt sigur ca multi sunt interesati si ar vrea sa faca acest montaj,astept idei si solutii. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 pai de ce nu vrei sa pui un vu-metru?vezi cum faci potentiometrul ala triplu, adica pui pe el canalul R -canalul L si pui un AN6884 care ii dai pe intrare tensiune din acest al treilea corp al potent si de la alimentarea montajului general, si mai pui ceva rezistente serie-parale tatonate pe intrarea integratului si nu vad de ce sa nu merga. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 pai de ce nu vrei sa pui un vu-metru?vezi cum faci potentiometrul ala triplu, adica pui pe el canalul R -canalul L si pui un AN6884 care ii dai pe intrare tensiune din acest al treilea corp al potent si de la alimentarea montajului general, si mai pui ceva rezistente serie-parale tatonate pe intrarea integratului si nu vad de ce sa nu merga.multumesc mult de ajutor , am sa incerc si revin cu rezultate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum