bubusmecherul Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 am acest telefon ce se stinge singur cand apelez pe cineva,de la ce provine acest defect,ce este de facut. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Efectueaza apelul,( moare doar display_ul) , sau ... ? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 se inchide pur si simplu ,si cand dau la 222,se incahide si se aprinde. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 UAUUUUUU, Bubule te "bagi" si la telefoane ?!?!?!Ai invatat sa repari TV-uri si te-ai pus pe reparat telefoane ?!?!?! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Ia monitorizeaza ... acumulatorul . Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 nu este al meu telefonul,am incercat cu alt acumulator dar tot asa face. Link spre comentariu
8429kyd Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Verifica contacte baterie sa fie curate,probabil PA defect(consum prea mare si inchide/restarteaza telul),procesorul... Link spre comentariu
Vizitator claudiudia Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Salut ar trebui facut un reflow la ic alimentare asta bineinteles daca ai o statie cu aer cald. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Nu pot garanta daca sigur acesta e defectul dar am avut aceaiasi problema la un nokia 5130 defectul consta ca avea 2 urechi metalice care ating masa placii de baza la nokia 5130 nu se mai atingea masa si se inchidea tot asa in apel am indoit cele 2 urechi pe masa placii de baza si nu sa mai inchis totul functionand normal.Eu cand l-am desfacut ele erau puse bine dar le-am desdoit ca sa pot scoate placa de baza si cand am puso la loc nam fost atent si nu le-am indoit la loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum