Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dell d430 problema

1987

Postări Recomandate

daca l-ati desfacut ? nu ati observat daca chip-ul video a fost cumva relipit?(ce stiti despre acest laptop ? a fost al prietenului dvs de mult timp sau la cumparat recent? (sh)

daca nu stiti despre ce componenta e vorba...uitati-va la filmuletul de la adresa asta...http://www.laptoprepairfix.co.uk/dell-repair/dell-latitude-d430-motherboard-repair-replacement.htm

daca aveti experienta in domeniu ...puteti sa verificati in prima instanta sursa ...daca nu cumva ea este problema...pe urma treceti mai departe la celelante componente ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 1987

7

• blue36

4

• elmar

2

• porscheg

2

Top autori în acest subiect

Domnul Mihai Cozac nu mai are nevoie de nicio prezentare.Pe un alt forum a pus la dispozitia tutoror poze, scheme, etc cu statia dansului, o statie in infrarosu facuta de la 0.Am o stima si un respect deosebit pentru acest om, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si mult succes. :aplauze :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

desi s-a scris mult la acest subiect pe langa subiect am citit totul.Un sfat pentru «1987» investeste max 100 lei in alt alimentator de 90W (19.5V 4.62A)Este posibil sa se rezolve problema fara nicio interventie de service.D430 desi mic este destul de bine facut.Am vrut sa imi iau si eu asa ceva pentru portul serial de pe dock asa ca l-am studiat putin.

Link spre comentariu

daca l-ati desfacut ? nu ati observat daca chip-ul video a fost cumva relipit?(ce stiti despre acest laptop ? a fost al prietenului dvs de mult timp sau la cumparat recent? (sh)daca nu stiti despre ce componenta e vorba...uitati-va la filmuletul de la adresa asta...http://www.laptoprepairfix.co.uk/dell-repair/dell-latitude-d430-motherboard-repair-replacement.htmdaca aveti experienta in domeniu ...puteti sa verificati in prima instanta sursa ...daca nu cumva ea este problema...pe urma treceti mai departe la celelante componente ...

Laptopul a mers ok multi ani cu incarcator de 65W, dupa aia i s-a ars si s-a dus cu incarcatorul vechi la un magazin sa cumpere acelasi model, a mers si cu ala cateva luni bune pana acu 2 saptamani, la chipul video nu m-am uitat ca vroia sa il fac repede dar i-am explicat ca dureaza ceva, din pacate l-am sfatuit in seara asta sa faca rost de un charger de 90W si poate ii rezolva problema, toate opririle lui sunt aleatorii. Mersi mult pentru sfaturi si doresc sa stiu daca exista un service ok in Bucuresti ca sa il verifice in fata si sa-i zica problema, o sa il recomand sa se duca cu el. O seara buna si mersi de sfaturi :P.
Link spre comentariu
Vizitator balanandrei10

Nu prea cred ca are legatura cu chipsetul .... incearca sa bagi o baterie in el sau sa schimbi incarcatorul exact asa se intampla si la mine la un acer aspire 3000 . P.S Am incercat cu alt incarcator (al meu fiind fake ) si merge perfect :nas:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Revin cu detalii noi, a fost cu el la un service si problema lui este de la SB si trebuie rescris bios`ul, total cost 250 ron, i-am spus ca nu se mai merita pentru ca e foarte vechi. Service-ul este autorizat, acuma nu stiu daca se merita investitia si cat il va tine.

Link spre comentariu

250 de lei o rescriere de bios? Da cu ce-l scriu aia frate? Cu creionul chimic? Cu carioca?

BIOS + SouthBridge = 250 lei, laptopul se oprea brusc si trebuie facut reball la sb.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări