criss Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Buna ziua,am o problema cu o automatizare poarta de la Nice, nu stiu numele kitului doar modulul de comanda este MCA 2.Am tot cautat dar nu am gasit nimic despre acest model.Mi-ar trebui un manual de programare, ma poate ajuta cineva.Multumesc Link spre comentariu
briobit Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 ce problema ai mai exact? Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Poate gasesti ceva care sa te ajute pe acest site : http://www.niceforyou.com/en/3-garage-doors.html Link spre comentariu
criss Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 @briobit merge haotic.@iuli09 nu pot descarca .. cere parola. Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 continutul de la sectiunea download poate fi vizualizat fara parola Link spre comentariu
briobit Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 nu se inchid usile cum trebuie sau ce anume nu face ce trebuie? Link spre comentariu
criss Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 deci parca si-ar pierde memoria. seara il setez iar dimineaza poarta devine lenta, una din aripi nu se deschide complet (mecanic este perfect) iar la inchidere desi exista intarzierea cateodata se inchide invers. Azi l-am resetat si reprogramat la nivelul 5 de cuplu + l-am setat pe viteza. momentan a functionat totul dar pe mane dimineata sunt tare curios cum va functiona.ps. am gasit ceva manual de la alta unitate si din cate am incercat a functionat programarea 1 Link spre comentariu
briobit Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 deblocheaza portile, deschide la maxim, blocheaza iar motoarele, si dai o inchidere si o deschidere completa sa isi faca ciclul ala de inceput Link spre comentariu
criss Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 @iuli09Momenta functioneaza dar totusi as dori si un manual pt ea. Link spre comentariu
Vizitator Andreea Catalin Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Manual de programare pt automatizarea asta caut si eu.... Nice mca2. Link spre comentariu
caesar07000 Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 pune o poza cu centrala si cu placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum