ggi Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Este un entuziast, care la varsta lui ar putea sa stea linistit. Nu are nici un profit din construirea si vanzarea statiilor, doar vrea sa ajute aceasta comunitate si mai ales pe tineri.Cinste lui !!!Subscriu ! Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Cumparati ceva bun, si nu dati banii pe toate prostiile, bani cheltuiti in gol . Nu stiu cum e la voi in Romania, dar in Moldova cu 70 lei (moldovenesti) cumperi un ciocan de lipit de putere mare si iti ajunge toata viata Link spre comentariu
Relav Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Cumparati ceva bun, si nu dati banii pe toate prostiile, bani cheltuiti in gol . Nu stiu cum e la voi in Romania, dar in Moldova cu 70 lei (moldovenesti) cumperi un ciocan de lipit de putere mare si iti ajunge toata viata Poate pui o poza sa vedem si noi cum arata ciocanul de lipit de putere mare. Putere mare, citi wati?? Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Poze la moment nu pot sa pun insa pe piata poti sa gasesti ciocane de lipit cu puterea de : minim 45 w maxim 250w am vazut. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Cu ciocane de lipit daca nu sunt termostatate nu faci mare branza. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Inteleg ce vreai sa zici.. Mie de exemplu imi este de ajuns sa lucrez cu un ciocan de lipit de 60 W , nu am probleme, si nici nu are virf lat de 0,5 cm sau mai mare .Insa observ ca la voi acestea sunt cu mult mai scumpe decit la noi... Link spre comentariu
Vizitator urecheus Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Salut, m-am tot uitat prin state dupa o statie Hakko-fx888, la prima vedere pare accesibila la pret, dar daca mai pui si transportul sare din ghete.O sa iau legatura cu dl rosmarin sa ma trec pe lista Si cu un Letcon mai calumea ar trebuii sa fac treaba buna cu ea.Am o intrebare, ce fel de varf folositi? Este vreo diferenta intra varful conic si cel in forma de dalta? Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 In functie de necesitati folosesti ce varf poti tu sa folosesti! letconul de la statia domnului rosmarin este foarte bun iar varfuri gasesti la 6-8 lei bucata daca le cumperi de pe net. Eu chiar ma pregatesc sa dau ceva comanda mai mare printre care iau cate un varf de la cel mai mic pana la cel mai mare pentru acel ciocan Pensol si dalta si conic etc! cel putin sa le am in casa daca voi avea nevoie candva, iar in functie de ceea ce lucrez pun varful adecvat cat si sa ma descurc cu el! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum