costyy86 Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Salutari. Am primit si eu un modul ca in link, cum nu am avut tangente cu asa ceva, am inceput sa caut si eu despre el, pare interesat, insa nu stiu, nu am gasit un program cu care sa il pot flashui prin usb, sau imi trebuie ceva programator? http://www.ebay.com/itm/MINI-V3-STM32F103RBT6-development-board-with-2-8-TFT-module-/121287420704 Link spre comentariu
moro Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Salut, In general iti trebuie programatorul hardware ST-Link si software-ul il descarci de la ST pe site Unele placi (exemplu discoveryF4) au inclus si programatorul st link pe pcb Link spre comentariu
Mondan Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 http://www.mikroe.com/click/speakup/ Am gasit acest kit la MikroE. Eu caut doar algoritmul cu care e scris pectru recunosterea vocala. Discutiua principala este la PIC. Nu prea am inteles daca doar un procesor sau este microcontroller acest STM32. In Proteus 7 nu l-am gasit pentru simulare. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Daca te referi la STM32F415R este un microcontroler si pe pagina indicata de tine ai manualul modulului si schema. Modulul de la mikroE pe lanca microcontroler are si un codec pe placa. Link spre comentariu
bogdanc2011 Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Salutare, Am lucrat pana acum cu Arduino si mi-a fost prezentat un model de STM32, dar nu am gasit pe la noi de unde sa cumpar un astfel de controller si nici nu am intrebat persoana care mi l-a prezentat cum a facut rost de el. De unde se poate comanda si care ar fi mai potrivit pentru DSP? Si inca ceva, sunt curios daca se pot face (sau macar simula) retele de crossover (pentru difuzoare) pe astfel de controllere. Ma gandesc ca fiind mai puternice decat Arduino, ar putea face asta. Link spre comentariu
Vizitator klmn12005 Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Sal! Am cumparat de curand un microcontroler LPC1768 mini DK2, dar cand il conectez la laptop nu este recunoscut ca flash drive, desi el isi face test pe display fara probleme. A mai folosit pana acum cineva acest microcontroler? Link spre comentariu
crispus Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Salutare, Am lucrat pana acum cu Arduino si mi-a fost prezentat un model de STM32, dar nu am gasit pe la noi de unde sa cumpar un astfel de controller si nici nu am intrebat persoana care mi l-a prezentat cum a facut rost de el. De unde se poate comanda si care ar fi mai potrivit pentru DSP? Toate cortex-m4 au DSP. http://www.arm.com/products/processors/cortex-m/cortex-m4-processor.php Le poti cumpara de la farnel de ex. Sau t.me Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum