Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat de sudura home made

leo 17

Postări Recomandate

eu am un traf de sudura made home bobinat cu aluminiu facut acum 30 de ani pe miez toroidal vreau sa spun ca e foarte bine facut si cu rezultate bune sudez cu el si cu 3,25 si inca foarte bine 

Link spre comentariu

Asta nu inseamna ca un traf bobinat cu Al nu e bun, cum a spus si Leo, insa in momentul cind il "vopsesti" pentru a figura ca altceva este totusi ceva neinregula, in sfirsit, ai reusit sa inlaturi shunt-ul? personal cind am avut de a face cu un traf asemanator nu am reusit sa scot jugul decit taind surubul conducator din apropierea minerului/manivelei, dupa ce am reparat ansamblul, aceasta era problema, l-am resudat.

Totusi daca jugul functioneaza si scoate shunt-ul la maxim nu cred ca vei rezolva mare lucru inlaturind-ul.....

Link spre comentariu

Trebuie vazut in zona legaturilor, au obiceiul pacatos sa faca oxid de aluminiu (izolator), si daca faci tot ce a spus @nickrvl iar simptomul persista.... rebobinare sau un "chinez" mai bun.

Link spre comentariu

da tot respectu cuvenit aveti dreptate este din aluminiu azi am cojit emailu si surpriza aluminiu

Salut,Daca nu fac o confuzie am vazut niste realizari ale tale postate pe forumul pt. sudori si cred ca meriti un echipament de sudare mma mai bun decat acesta!Cele bune!
Link spre comentariu

Supertit este marca inregistrata a firmei buzoiene Ductil , acum in componenta Air Liquide Welding.

Nu o sa gasiti Supertit facuti de Lincoln, Oerlickon sau ESAB.

Grig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări