traianpop Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 N-am regasit topicul de automatizari, sau poate nu am fost atent, asa ca imi cer scuze ca postez aici;Cineva mi-a cerut urmatorul lucru: - combinele (vitrinele) de racire pentru racoritoare a unui magazin, sa fie "comandate" din interiorul magazinului, ma refer la deschiderea lor; uneori, acestea sunt amplasate pe scari, terasa etc...depide cum s-a gasit loc;Prima intrebare: asupra acestor vitrine, proprietate a anumitor firme, se poate interveni?Daca da, unde gasesc minim doi electromagneti pe care sa ii adaptez usilor?Nu cunosc politica detinatorilor de asemenea vitrine, deci vreau sa se faca cu interventii minore(mecanice)Cred ca si tensiunea de alimentare ar avea ceva de spus, 24 V ar fi rezonabil, desi neoanele de iluminare sunt la 230 V...cea de alimentare, la felPuterea electromagnetilor nu trebuie sa fie herculeana, dar nici cea mai mica; Link spre comentariu
worker Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 cel mai simplu este cu o yala electromagnetica existenta pe piata.nu cred ca ar fi problema cu proprietarii (stiu ca le dau in custodie) atat timp cat vedem pe la diferite magazine super sisteme cu lacate si suruburi de te sperii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum