Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leduri care "danseaza" dupa muzica

Vizitator BogdanCovlea

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

13

• Dr.L

6

• __farad__

5

• gauss

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este diferenta foarte mare intre motoras si leduri, ceea ce cred ca o schema a ledurilor cu jocuri pe muzica nu poate fi alimentat un motoras in locul lor.

Evita sa postezi asemenea remarci ambiguue, in special in subiecte rezolvate sau chiar ingropate.

Nu mai fa colectie de asemenea (nu-i prima oara!) postari (inutile), ca ti le sterg.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Grig Andrei

Buna seara,find incepator am realizat si eu acest mini proiect cu leduri dansatoare , dar nu prea sunt multumit de el.o sa va zic de ce si cum am facut tot proiectul.Semnalul de muzica pe care i-lam dat a fost cu ajutorul unui split de la iesirea verde din placa de sunet (placa de sunet Genius 5.1).problema e ca ledurile se aprind doar pe bas si merg doar cu aimp player si se aprind la jumate din cat pot ele, pe Youtube nu se aprind deloc, nici BS Player.Si mai este o problema daca dau toti satelitii la minim din program (sistem genius 5.1) si pun semnalul unui satelit (renunt la acel satelit ) la leduri si dau volum doar acelui canal, in alt satelit se aude o gajaiala de fundal cu muzica ce canta.cand se intampla asta volumul sistemului este la maxim .pe la jumătate nu se aude.Proiectul l-am facut din 4 leduri albastre, un tranzistor bd243c.nu am gasit tip31 si mi-a dat un echivalent si un cablu cu o mufa jack tata mono pe care am introdus-o in split.alimentarea de 12v este de la un incarcator de ceva.scrie pe el ca scoate 12v .chiar am si masurat.Daca am gresit undeva va rog sa-mi spuneti.Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări