aygun Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 (editat) 12 volti cur. continuu Mie imi place cel mai tare faza asta ! Editat August 27, 2015 de aygun Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Este diferenta foarte mare intre motoras si leduri, ceea ce cred ca o schema a ledurilor cu jocuri pe muzica nu poate fi alimentat un motoras in locul lor. Evita sa postezi asemenea remarci ambiguue, in special in subiecte rezolvate sau chiar ingropate. Nu mai fa colectie de asemenea (nu-i prima oara!) postari (inutile), ca ti le sterg. Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 ok Dr.L, multumesc pentru atentie, am sa le evit. Nu imi facusem de mult timp cont si nu stiam cum merg treburile pe aici, ma scuzati. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Pai na, pareri un pic mai documentate. In rest n-am ce-ti reprosa. Numai bine! Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Numai bine! Multumesc la fel!!! Link spre comentariu
Vizitator Grig Andrei Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Buna seara,find incepator am realizat si eu acest mini proiect cu leduri dansatoare , dar nu prea sunt multumit de el.o sa va zic de ce si cum am facut tot proiectul.Semnalul de muzica pe care i-lam dat a fost cu ajutorul unui split de la iesirea verde din placa de sunet (placa de sunet Genius 5.1).problema e ca ledurile se aprind doar pe bas si merg doar cu aimp player si se aprind la jumate din cat pot ele, pe Youtube nu se aprind deloc, nici BS Player.Si mai este o problema daca dau toti satelitii la minim din program (sistem genius 5.1) si pun semnalul unui satelit (renunt la acel satelit ) la leduri si dau volum doar acelui canal, in alt satelit se aude o gajaiala de fundal cu muzica ce canta.cand se intampla asta volumul sistemului este la maxim .pe la jumătate nu se aude.Proiectul l-am facut din 4 leduri albastre, un tranzistor bd243c.nu am gasit tip31 si mi-a dat un echivalent si un cablu cu o mufa jack tata mono pe care am introdus-o in split.alimentarea de 12v este de la un incarcator de ceva.scrie pe el ca scoate 12v .chiar am si masurat.Daca am gresit undeva va rog sa-mi spuneti.Va multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Da, din pacate schema aia (http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/#more-27) e o porcarie. Foloseste-o cu incredere pe asta: http://tehniq.uv.ro/miniorga/miniorga.htm Si aici inca o varianta: http://www.elforum.info/topic/108311-ajutor-leduri-dupa-muzica/?p=1254437 Link spre comentariu
Vizitator Grig Andrei Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Da asa este m.am inspirat de acolo si de pe alt site asemanator. Am sa incerc sa fac schema pe care mi.ai recomandato.Multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator Grig Andrei Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Mai am o intrebare .Dece nu se aprind ledurile pe semnalul de la un mp3 player, merge doar pe semnalul din placa de sunet. E prea slab? Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Ti-ar trebui un mic amplificator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum