Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 SALUT tuturor.Nu sunt vreun mare electronist tocmai de aceea vreau sa va adresez o intrebare.Acum ceva timp am cautat pe internet o schema cu leduri ce "danseaza" dupa muzica.http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/#more-27. Nu am gasit tranzistor tip 31 si am inteles ca montajul ar functiona si cu un tranzistor BD441, asa ca ma mers si am cumparat. Am folosit un singur led de 3 v si o sursa de 3,7 v, problema este ca ledul ramane permanent aprins, nu palpaie.Ce pot face??? Multumesc anticipat. Dr.L: schema aia e o porcarie. Am prezentat pe forum (daca nu in subiectul asta, atunci in altele, ca tot apare...) de ce. Folositi-o cu incredere p-asta: http://www.elforum.info/topic/72920-leduri-care-danseaza-dupa-muzica/?p=1292574 Link spre comentariu
xragon Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 ai conectat tranzisotrul sa semnal? daca da posibil sa fi incurcat pinii la jack! Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Am incercat in toate felurile dar, tot nu merge! Link spre comentariu
xragon Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Incearca la acelasi magazin si ia alt tranzistor BD243C e vreo 3 lei si apoi sa compari !Noroc! Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 O sa cumpar maine un tranzistor BD243c si revin cu raspunsul. Link spre comentariu
xragon Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 de tipul asta am facut eu . mai bine ai lua un alimentator 12 volti cur. continuu decat o baterie de 9 volti, si sa pui in jur de 6 leduri . uite informatia http://www.instructables.com/id/Music-L ... /?ALLSTEPS Ca sa iasa ledurile si plexicul asa " inghetate" iei un smirghel de granulatie 360 si dai pe plexic pana iesa mat Si videoul PS: IN LOC DE LEDURI POTI LUA BANDA DE LEDURI TIP SMD SI IESA MAI FRUMOS.... Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Pai m-am gandit sa pun mai multe leduri in serie si sa le alimentez de la sursa pc Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Merge chiar si cu banalul BD139 in baza tranzistorului se aplica semnalul Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Am citit pe forum ca e recomandat BD peste 400. Ce e sub 400 e prea slab. Link spre comentariu
xragon Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 eu chiar sunt multumit de trazistorul meu BD243C si pana acum nu ma dezamagit Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 O sa incerc maine si cu un astfel de tranzistor. Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Salut. Am revenit cu aceeasi problema.Si cu u Bd243c ledul ramane tot aprins. Ce sugestii aveti .Multumesc anticipat Link spre comentariu
xragon Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 incearca sa descoperi daca ai gresit ceva... poate ai conectat rau tranzistorul uitate pe video Link spre comentariu
Vizitator BogdanCovlea Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Exact la fel am procedat si eu doar ca nu am pus rezistenta! Link spre comentariu
xragon Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 incerca sa pui una sa vezi ce iese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum