Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot explica!

dragon82

Postări Recomandate

Deci, acel sound blaster se alimenteaza din portul USB.In concluzie, pana in acest moment varianta mea este cea mai plauzibila.«dragon82» poate masura curentul consumat si ne poate confirma sau infirma.

Deci, da.Deci, daca se alimenteaza din portul usb, deci, semnalul digital transmis prin acea "fibra optica" va avea o amplitudine mai mare.Deci, ai deduce tu, si volumul va fi mai mare. Deci ai inteles nimic despre modul de functionare al unei transmisii digitale.Volumul semnalului audio transmis prin spdif sau optic este o valoare numerica nu electrica. Deci nu se modifica in functie de calitatea tensiunii de alimentare.Deci nu ai dreptate.
Nu inteles nimic domule!Toti au inteles,numai tu nu!Lasa-ma cu "nu ai inteles nimic despre modul de functionare al unei transmisii digitale" cand matale NU ai inteles faptul ca placa audio externa reda diferit volumul comparat cu 3 USB-uri bild-in fata de 2 USB-uri ale ExpressCardului conectat in slotul intern al laptopului!Ce treaba are fibra din placa la amplificator,chiar nu inteleg.... :nebunrau: Mai mult cum vrei sa-ti explic?De desenat nu pot,pt ca nu am talent! :nebun:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

8

• Catalin C.

6

• worker

4

• danb1974

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate este USB 3.0. Fata de USB 2.0 se aude mai tare. E o versiune imbunatatita :sparge: ...Glumeam. Catalin are dreptate ce are... cu prefectura. Transmisia este digitala nu are volum. Probabil este din drivere. Incurcate sunt caile Windows-ului.

Link spre comentariu

peste 18 posturi fara o concluzie.posibil sa mai fie si de 10 ori mai multe tot fara o concluzie.

Nu am avut timp sa masor,dar cred ca este varianta lui Worker.Sigur este o diferenta alimentarea.Treaba cu driverul este o aberatie.ExpressCard-ul este un intremediar,un adaptor cu diverse mufe si atat.
Link spre comentariu

:ras:Nu ma pot opri din ras. Nu cumva tu esti ala care acum cateva luni voia sa conecteze niste casti la o mufa usb folosind un simplu adaptor cu trei sarme?Va recomand asta:

post-1504-139829597941_thumb.jpg

post-1504-139829597954_thumb.jpg

Link spre comentariu

Undeva este setat diferit fie un control de volum (si pot sa fie multe, in mixerul din windows sau in vreo aplicatie creative care vine cu placa sau in programul de redat mp3-uri) fie un efect (postprocesare).Ideea e ca in windows daca muti un device usb in alt port este redetectat ca device nou (ca sa fie unic se ia combinatia device-port pentru ca atunci cind bagi doua device-uri identice in doua porturi diferite cumva trebuie sa se faca diferenta intre ele, nu?)Interesante fabulatiile legate de tensiuni si amplitudini si versiuni de usb, dar e transmisie digitala nu analogica, bitii se transmit sau nu, nu exista biti mai mari si mai mici. Dar nah tot romanul se pricepe la orice si o mai si tine pe a lui.

Link spre comentariu

Interesant punctul de vedere.Nu am nici o aplicatie de la Creative pt redarea muzicii.Folosesc Foobar!Nu ascult mp3!Doar CD,SACD,WAV si FLAC.Am vreificat Windowsul,nu se modifica nimic,precum si in Foobar.Intr-adevar,pentru fiecare USB in parte,la conectarea cablului,se instaleaza din nou automat,la prima conectare ca device nou.

Link spre comentariu

Daca folosesti foobar incearca kernel streaming http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_ks

sau, daca folosesti windows 7, incearca wasapi http://www.foobar2000.org/components/vi ... out_wasapi

In 90% din cazuri calitatea sunetului se imbunatateste simtitor deoarece sunt ocolite "imbunatatirile" aduse de sistemul de operare.

In cazul tau, placa de sunet nefiind bit perfect, este posibil sa nu observi modificari dar tot scapi de toate mizeriile windows-ului.

Edit: Doar din curiozitate ar trebui sa incerci o versiune live de linux, de exemplu Ubuntu. Apar aceleasi fenomene?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări