xragon Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 vreau sa fac si eu turn wu si am vazut acest video problema nu este asta! Ci cum a facut baiatul legaturile de smd pe acea placa..nu inteleg are vreo 8-9 fire acolo la mufa ! Cum a facut el in asa fel incat sa mearga simultan pe ambele fete ale placajului? puteti sa ma ajutati? Link spre comentariu
ddd3d Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 nu cred ca mesajul meu te ajuta dar as vrea sa te intreb din ce material ai facut acele patratele si de unde pot achizitiona si eu acel material multimesc! Link spre comentariu
xragon Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 ce patrate?? eu ziceam de acele smd de pe wu metrul ala rotund? Link spre comentariu
Den Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Raspuns simplu: E un cablaj dublu placat! -Polycarbonate -pvc transparent Link spre comentariu
xragon Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 stiu ca este dublu placat ! eu doream sa stiu cum a facut baiatul ala sa mearga smdurile in paralel Link spre comentariu
E_manuel Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Daca te uiti atent, fiecare doua leduri sunt "comandate" de cate un tranzistor, de la un anumit factor de umplere, fiecare tranzistor da mai departe catre cel de mai sus, si tot asa. Link spre comentariu
AlinEX Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 pai cu 8 fire, cu ajutorul unui microcontroler pot comanda pana la 16 leduri! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Ar putea fi un I2C expander. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum