Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine ma ajuta si pe mine?

ddd3d

Postări Recomandate

salutare! eu repar calculatoare de vreo 3 ani si am intalnit multe pc-uri/laptop.uri care nu prea citeau bine cd.urile in acele cazuri trebuia sa instalez windows.ul de pe alta unitate optica (in cazul pc.ulii) sau de pe usb in cazul laptop.urilor. de aproximativ o luna am facut rost de o unitate optica de laptop si de un adaptor de 50 pini jae in idedar nu pot sa.l folosesc decat pe pc.uri si asvrea sa imi iau altul pe usb dar nu stiu de unde sa il cumpar daca aveti vreun link de la vreun magazin online din romania ar fi OK. eu am gasit cv dar e pe ebay din Franta...

post-57601-139829590822_thumb.jpg

post-57601-139829590824_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porscheg

2

• ddd3d

2

• worker

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Adaptorul ala gasit pe ebay in fr e foarte ieftin in china cam 3-4$ si functioneaza foarte bine si pe PC si pe Laptop, pe ambele nu necesita alimentare externa desi are mufa pentru asta se alimenteaza direct din USB. Eu am luat doua si unul il folosesc de un an si ceva fara probleme cu un DVDRW de laptop bun. Doar ca la laptopuri mai vechi se poate sa ai surpriza sa nu stie sa booteze de pe DVD extern el ca laptop.

Link spre comentariu

Adaptorul ala gasit pe ebay in fr e foarte ieftin in china cam 3-4$ si functioneaza foarte bine si pe PC si pe Laptop, pe ambele nu necesita alimentare externa desi are mufa pentru asta se alimenteaza direct din USB. Eu am luat doua si unul il folosesc de un an si ceva fara probleme cu un DVDRW de laptop bun. Doar ca la laptopuri mai vechi se poate sa ai surpriza sa nu stie sa booteze de pe DVD extern el ca laptop.

Le-ati cumparat din Romania ? imi puteti spune magazinul?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări