ddd3d Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 salutare! eu repar calculatoare de vreo 3 ani si am intalnit multe pc-uri/laptop.uri care nu prea citeau bine cd.urile in acele cazuri trebuia sa instalez windows.ul de pe alta unitate optica (in cazul pc.ulii) sau de pe usb in cazul laptop.urilor. de aproximativ o luna am facut rost de o unitate optica de laptop si de un adaptor de 50 pini jae in idedar nu pot sa.l folosesc decat pe pc.uri si asvrea sa imi iau altul pe usb dar nu stiu de unde sa il cumpar daca aveti vreun link de la vreun magazin online din romania ar fi OK. eu am gasit cv dar e pe ebay din Franta... Link spre comentariu
worker Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 nu e mai simplu cu un cd-rom pe usb?este un tip care vinde on-line diverse adaptoare.link pe privat Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Adaptorul ala gasit pe ebay in fr e foarte ieftin in china cam 3-4$ si functioneaza foarte bine si pe PC si pe Laptop, pe ambele nu necesita alimentare externa desi are mufa pentru asta se alimenteaza direct din USB. Eu am luat doua si unul il folosesc de un an si ceva fara probleme cu un DVDRW de laptop bun. Doar ca la laptopuri mai vechi se poate sa ai surpriza sa nu stie sa booteze de pe DVD extern el ca laptop. Link spre comentariu
ddd3d Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Adaptorul ala gasit pe ebay in fr e foarte ieftin in china cam 3-4$ si functioneaza foarte bine si pe PC si pe Laptop, pe ambele nu necesita alimentare externa desi are mufa pentru asta se alimenteaza direct din USB. Eu am luat doua si unul il folosesc de un an si ceva fara probleme cu un DVDRW de laptop bun. Doar ca la laptopuri mai vechi se poate sa ai surpriza sa nu stie sa booteze de pe DVD extern el ca laptop.Le-ati cumparat din Romania ? imi puteti spune magazinul? Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Din China. Odata cand am luat materiale am agatat si doua adaptoare din astea. Nici macar nu stiu unde e al doilea pentru primul montat merge de atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum