Georgefreerunner Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Cine ma poate ajuta si pe mine? Trebuie sa scriu 10 programe in C++.Imi trebuie :- suma a doua nr-cel mai mare divizor comun-cel mai mic divizor comun-sa aflu daca un nr este par s-au imparDeocamdata atat postez eu mai tarziu. Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Matematic cu creionu si hartia stii sa le calculezi ? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Incearca sa cauti intr-unmanual de clasa a IX-a Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Buna ziua .As vrea sa stiu la ce ajuta structura #include cum se scrie div si mod si ce fac acestea div si mod. Moderator EDIT: Nu mai deschide subiect nou pentru aceeasi tema. Primul AVERTISMENT !!! Tocmai ti-am unit doua subiecte . Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 #include xyz.heste o directiva de preprocesor care copiaza efectiv in fisierul tau c ce se gaseste in acel fisier xyz.h. Fisierele .h (header) contin declaratii de tipuri, functii, variabile, macro-uri, constante, etc. Despre conio.h in particular, gasesti detalii aici http://en.wikipedia.org/wiki/Conio.h. div si mod - re referi la instructiunile din pascal? div inseamna cat si mod inseamna rest. In c/c++ se fac cu operatorii / (pentru div) si % (pentru mod). astfel 5 / 3 = 1 5 % 3 = 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum