Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help in alegerea unui UPS

Postări Recomandate

un prieten mia cerut ajutorul pt a elimina problema penelor de curent intr-un studio de radio.... cu un UPS as rezolva ceva? am observat ca sunt mai multe modele.... timpul de functionare sa fie minim de 30 minute... cu acumulatorii cum ii?.... pot pune mai multi ca sa maresc durata de functionare in caz ca se intrerupe curentu? eu iam zis ca ar fi bine unu de 1kva.... ii vreo 120 euro.... as vrea sa fiu sigur numa ca iese o treaba buna de aceea as avea nevoie de ajutor.... care e pricepe la asea ceva pls ceva ideii... ca maine ma duc sa ma interesez la magazinele de pe aici.... si vreau sa stiu ce sa cer....sa nu uit... puterea consumata ii cam de 500-600W .. sper sa ma fi exprimat bine.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Fiind in .ro totul pleaca de la citi bani ai de gind sa bagi.La grupa mica (alea cu sute de VA si nume ciudate) nu adaugi nimic si nici nu te tine mult.La cele mai rasarite (1kVA in sus si cit de cit de firma) incep sa apara conectori pt. baterii suplimentare (de obicei se pot cupla pina la 2 blocuri de baterii care te duce la 5x timpul fara baterie).Daca iti permiti poti sa incepi cu unul de 1-2kVA si o baterie suplimentara (de exemplu un apc din seria smart). Mai frumos daca omul are rack si lock liber la baza poti lua varianta de rack.

Link spre comentariu

uite : am 250 euro.... ce pot face cu ei?iau ceva sau nu...... am intrat si pe linku pe care lai dat da nus ce tre exact...... poti sa imi recomanzi ceva?sunt tare stresat de respectivu si nu stiu ce sa fac..... ajutati-ma oameni buni..... ce mai tre sa scriu.... ce date.... nu pot lua unul gata facut din magazin? cel ales de mine nu lam gasit niciunde..... pe stoc..... cred ca ma aflu intrun mare impas.... daca puteti ajutati-ma cu ceva..... va multumesc pentru intelegere! , snipson

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări