adrianbodor Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 :arrow: Unde gasesc asa ceva ? Am nevoie neaparat ..Am cautat pe la Vitacom, Connex, Comet, Trioda si nu au in cataloage ...Please help :( Link spre comentariu
adrianbodor Postat Octombrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2004 Chiar nu stie nimeni ??????? Cam asa arata ... am nevoie pt. constructia unui amplificator LEACH AMP In afara de Farnell si RS ca ma ard la preturile alea ... Link spre comentariu
Guest1 Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 Chiar nu stie nimeni ??????? Cam asa arata ... am nevoie pt. constructia unui amplificator LEACH AMP In afara de Farnell si RS ca ma ard la preturile alea ... Din pacate numai la Protechno (Farnell) si Aurocon (RS) poti gasi asa ceva. Link spre comentariu
mafalda Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Merg perfect identic si alte tipuri de condensatoare in amplificatoare, de ex. poliester metalizat, polistiren. Nu dau zgomot.Mica se foloseste la tensiuni mari si in circuite de RF. Link spre comentariu
Guest1 Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Bineinteles ca merg, dar si in audio sunt aplicatii in care se impun condensatoare cu inductanta parazita cat mai mica, iar cele cu polistiren au o inductanta parazita care nu este neglijabila. Link spre comentariu
Vizitator sammy Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Bineinteles ca merg, dar si in audio sunt aplicatii in care se impun condensatoare cu inductanta parazita cat mai mica, iar cele cu polistiren au o inductanta parazita care nu este neglijabila.Ii poti gasi in aparatele vechi , cu lampi si au o forma dreptunghiulara .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum