Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp-18w straniu

nonyhaha

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

18

• Bogdi16

10

• Mircea Bartic

7

• radue

7

Top autori în acest subiect

nu mi caut momentan nimi,cred ca raman la cutia aia maaaare, material fonoabsorbant am, mai ramane sa fac rost de niste banuti si sa faca si tamplarul rost de nistetimp liber

Link spre comentariu

mai este un fel de polistiren, este destul de usor si are 2 cm grosime, nu mai stiu exact cum se numeste doar ca asta e presat, nu e format din "zapada", e un fel de spuma ...

tot polisiren expandat ii zice, si are acelasi efect ca si cel normal, adica nici unul in fonoziolare...
Link spre comentariu

tot polisiren expandat ii zice, si are acelasi efect ca si cel normal, adica nici unul in fonoziolare...

asta era pt a "umple" incinta fara sa o ingreuneze:

ei nu cauta alte materiale fonoabsorbante..Ei cauta ceva sa umple acel spatiu in plus fara a ingreuna incinta.

Link spre comentariu

stiu, dar am sustinu cu acea ocazie ideea lui nexus si anume ca numai buretele cofrat, vatelina si lana ( as mai adauga si minetul ) sunt bune pentru fonoizolarea unei incite acustice...totusi aici s-ar mai putea adauga si burete special conceput pentru izolare acustica ( si nu ma refer neaparat la buretele cofrat, dar intram in offtopic )...si apropo cine i-a sugerat prima data sa foloseasca polisitren expandat pt a scade din volumul interior ? poate ti se apre, dar nu sunt pe langa subiect...

Link spre comentariu

nonyhaha, da te rog un mail la mine cu dimensiunile pe care le doresti pt fata incintei in asa fel incat sa-ti incapa frumos difuzoarele, si am sa-ti dau un reply cu un PDF cu un proiect pt tineobserv ca toata discutia de aici a fost iscata de faptul ca nu incapeau prea bine componentele pe fata incintei.P.S.daca folosesti acea incinta de 250 litri ai sanse destul de mari sa strici difuzoarele din cauza cursei prea mari

Link spre comentariu

dc sa mai pui "subwoofere" cu hp15 cand ele is mai inferioare fullrangeurilor cu hp18?daca tu ai aceste "subwoofere" poti sa incerci, altfel eu nu as investi bani in ele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări