Bogdi16 Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 ei nu cauta alte materiale fonoabsorbante..Ei cauta ceva sa umple acel spatiu in plus fara a ingreuna incinta. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 nu mi caut momentan nimi,cred ca raman la cutia aia maaaare, material fonoabsorbant am, mai ramane sa fac rost de niste banuti si sa faca si tamplarul rost de nistetimp liber Link spre comentariu
radue Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 mai este un fel de polistiren, este destul de usor si are 2 cm grosime, nu mai stiu exact cum se numeste doar ca asta e presat, nu e format din "zapada", e un fel de spuma ...tot polisiren expandat ii zice, si are acelasi efect ca si cel normal, adica nici unul in fonoziolare... Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 tot polisiren expandat ii zice, si are acelasi efect ca si cel normal, adica nici unul in fonoziolare...asta era pt a "umple" incinta fara sa o ingreuneze:ei nu cauta alte materiale fonoabsorbante..Ei cauta ceva sa umple acel spatiu in plus fara a ingreuna incinta. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 stiu, dar am sustinu cu acea ocazie ideea lui nexus si anume ca numai buretele cofrat, vatelina si lana ( as mai adauga si minetul ) sunt bune pentru fonoizolarea unei incite acustice...totusi aici s-ar mai putea adauga si burete special conceput pentru izolare acustica ( si nu ma refer neaparat la buretele cofrat, dar intram in offtopic )...si apropo cine i-a sugerat prima data sa foloseasca polisitren expandat pt a scade din volumul interior ? poate ti se apre, dar nu sunt pe langa subiect... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 nonyhaha, da te rog un mail la mine cu dimensiunile pe care le doresti pt fata incintei in asa fel incat sa-ti incapa frumos difuzoarele, si am sa-ti dau un reply cu un PDF cu un proiect pt tineobserv ca toata discutia de aici a fost iscata de faptul ca nu incapeau prea bine componentele pe fata incintei.P.S.daca folosesti acea incinta de 250 litri ai sanse destul de mari sa strici difuzoarele din cauza cursei prea mari Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 ii dau cum ajung acasa ;) Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2006 ce credeti, merge un subwoofer cu 2 hp-15w pe langa aceste boxe? Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 dc sa mai pui "subwoofere" cu hp15 cand ele is mai inferioare fullrangeurilor cu hp18?daca tu ai aceste "subwoofere" poti sa incerci, altfel eu nu as investi bani in ele Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 Investitia ar fii total inutila.Daca ai avea fullrange cu hp15....atunci ar trebuii suburi cu hp18...dar nu invers!... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 NU ai nevoie de subwoofere cu aceste fullrange :yawinkle: Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 23, 2006 Partajează Postat Iulie 23, 2006 Hp-18w sunt subwooferele,nu mai e nevoie de nici un subwoofer. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 :( vroiam sa il ajut pe asta care vinde 2 hp15w parlite dar asa,... poate fac un sub cu un hp18s sau un c18-600 - 650 :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum