radue Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Ar fi buna zapada artificiala...se gaseste la mai multe grosimi, si exista si de 2 cm...deci ar fi buna... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 hmmmmo gramada de solutii, va multumesc,voi merge pe ultima varianta, si asa nu modific prea mult, Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 a ajuns pe la mine acum cateva minute un proiect de la vasile, cu urmatoarele dimensiuni: exterior 944*544*532ies boxele mai mari, mai grele, dar pot sa aranjez si eu difuzoarele cum vreau voi pune aerisirile jos, dupa care hp-18w, dupa care hp-10t si st-322 in paralel, si o sa iasa foaaarte aerisita fata acum trebuie sa vb iar cu tamplarul, sper sa nu depaseasca 2.5 mil cutiile Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 alea sunt sicrie in toata regula, am vazut frigidere mai compacte de atat :rolleyes: 250 litri...... Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Prea mare, parerea mea; mai mult de 200 L nu cred ca se merita pt un difuzor de 18"... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 stiu, stiu, dar e proiectul facut in bassboxspecial pentru hp18w, plus 2 litrii parca pentru mediefb = 32.34f3 = 45.42hai vasile, bagate si tu si spune ca asa e bine :Pcred ca raman la astea, n ma incomodeza in camera, eu am avut inainte boxele din avatar, 1,35 m inaltime, deci.... Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Grija ca la volumul asta risti sa ajungi la X-mech.Si sper ca media o inchizi in cutie separata. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 pai de asta ziceam acollo 2 litrii ptr medie, ii pun castron in spate Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 De mai pui niste litri ai putea face o goarna.Renunta la extensia joasa in subas si fa un volum mai mic.Sau alege alt difuzor cu care nu esti nevoit sa faci dulapuri sau un izobaric (variante mai scumpe) Link spre comentariu
LUCI Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 In 150 de litri coboara suficent un HP-18W,si din cate am inteles nu exista o crestere de performanta dupa 160 de litri incolo.asa ca reproiecteza un pic. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 In 150 de litri coboara suficent un HP-18W,si din cate am inteles nu exista o crestere de performanta dupa 160 de litri incolo.asa ca reproiecteza un pic.Pai un subwofer cu hp18 are 150litri...dar el face fullrange...automat trebuie sa creasca volumul consistent ca sa incapa media si inalta... Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Ar fi buna zapada artificiala...se gaseste la mai multe grosimi, si exista si de 2 cm...deci ar fi buna...te referi la polistiren? nu stiu ce proprietati acustice are, dar nu imi miroase prea bine. Plus ca in timp se poate dezintegra de la vibratii.O alta solutie e sa elimini din incinta o prisma triungiulara cu ajutorul unei placi mai mici de pal (deci mai usoara). Volumul e f simplu de calculat daca alegi un intersectia a doi pereti si un unghi de 45 de grade cu cei 2 pereti. Cred ca reduci si suprafata pe care se pot forma undele stationare. (v=cateta^2*h/2, cateta calculata cu tot cu grosimea palului adica sqrt (2) * gros Pal + inaltimea la care are loc intersectia).Sau din cate am vazut multe boxe au peretii laterali facand unghi <90 grd cu cel frontal. Deci decupand de pe peretele spate + sus + jos micsorezi cat vrei volumul. Din nou, riscul aparitiei undelor stationatre intre peretii laterali tinde spre 0. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 pai sa il astept pe vasile sa se intoarca, tot el imi face si filtrele, si sa vad ce si cum,...o sa incerc sa dau mai devreme de elmi-ar fi mai greu sa fac niste boxe cu forma trapezoidala, din cauza costurilor de productie, Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 mai este un fel de polistiren, este destul de usor si are 2 cm grosime, nu mai stiu exact cum se numeste doar ca asta e presat, nu e format din "zapada", e un fel de spuma ... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 eu nu va pot intelege de ce tot cautati alte materiale !exista doar doua materiale fonoabsorbante corecte pt a fi puse in incinte , acelea sunt:Burete COFRATVatelina sau Lana atat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum