Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor!!Probleme eagle...

minimals

Postări Recomandate

Am de facut un proiect,fiind incepator imi da cam multe batai de cap.Insa,incet incet am rezolvat dar m-am inecat la mal cum se spune.Am incercat sa proiectez un pcb in eagle ce urmeaza sa il imprim insa imi da ceva erori desi pare corect...cine ar fi dispus va rog frumos sa ma ajute sa corectez schema facuta in eagle de mine si proiectez pcb ul corect pentru a iesi bine proiectu. :jytuiyuSchema originala!!GeigerCounter_SCH_v1.0.pdf Ce a facuta de mine....[attachment=0]geiger.rar[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• minimals

8

• Stefan

1

• GEO 53 BN

1

hmm vad ca la mine merge...nu ma lasa sa atasez simplu fisierul .sch.(ai incercat cu eagle?)lasa-mi te rog un mp cu adresa de email ceva sa va o trimitCu stima Christy

Link spre comentariu

ai VCC-ul de la microcontroler in "aer", adica neconectat la bara de +. erorile de la pinii afisajului le dai "Approve" sau conectezi cei 4 pini la masa. La orice conexiune a mai mult de doua fire trebuie sa pui punct de jonctiune altfel ai Warning-uri.Schema aia arata ca naiba, ai facut exces de jonctiuni acolo unde nu era cazul si ai inghesuit piesele.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator AndreiV

Am terminat placa(versiunea 2 ca prima, am sters versiunile alea temporare si am sters si placa din greseala :rade: ). Am reusit sa fac aproape toata placa pe stratul de jos, doar cateva fire apar pe stratul de sus. Daca e buna amplasarea(nu am gasit pe net dimensiunea la acel senzor GM si la transformator) o sa o curat(las doar numele componentelor fara valori si le amplasez frumos langa componente). Trebuie sa apesi pe Ratnest(acel X)cand vezi placa, ca sa iti deseneze planurile(am patit-o cu un tip care "stia sa foloseasca" Eagle si ma intreba de ce nu sunt conectate terminalele GND). Pot sa o fac si fara planuri daca vrei, dar de obicei asa lucrez si simplifica mult placa.

Link spre comentariu
Vizitator AndreiV

cum fara planuri?dam am observat ca nu sunt conectate GND..os a le conectez eu pe fiecare :)

Nu e nevoie. Are eagle un buton Ratnest se numeste. E un X, prima coloana butonul 3 de jos in sus. O sa deseneze planurile care leaga toate GND.Eagle poate fi putin greoi, dar dupa ce il inveti pare destul de simplu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări