Vizitator ciob Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 M-ar interesa sa contruiesc un sistem automatizat de filtrare a apei de la robinet astfel: pe teava de apa curenta sa montez o electrovalva care va fi actionata de un releu. idee e urmatoarea: apa trece prin electrovalva , trece printr-un filtru si ajunge intr-un rezervor de 5L. Atunci cand apa ajunge la un nivel de maxim electrovalva se inchide, iar cand apa scade sub un nivel de minim electrovalva se deschide lasand sa treaca apa. as dori sa folosesc montajul :http://i40.tinypic.com/28wpehj.jpg . Intrebarea mea este urmatoare: este bun acel montaj pentru ce as vrea eu sa fac? cu precizarea ca in locul pompei sa am electrovalva. Imi recomandati altceva? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Daca sunteti familiarizat cat de cat cu microcontrolere aveti un releu de nivel cu pic 12F629 care face ceea ce doriti dv. Link spre comentariu
Vizitator ciob Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Daca sunteti familiarizat cat de cat cu microcontrolere aveti un releu de nivel cu pic 12F629 care face ceea ce doriti dv.Multumesc pentru sugestie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum