Vizitator Kh30pS Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Salutare, sunt necunoscator al electronicii. Am un dispozitiv ( gps ) care are un input de 9V cu 2 Amperi care se considera ca in mod normal vine de la bricheta de la masina. Eu am nevoie sa il folosesc in altceva si vreau sa il alimentez de la priza. Nu am un incarcator de 9V cu 2 Amperi , in schimb am alte 2 incarcatore : 9V ~ 1A sau 12V ~1.5A. As dori sa stiu care din ele mi le recomandati, si daca nu va ocup din timp prea mult de ce l-as alege pe respectivul incarcator.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leo 17 Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 incearca cu cel de 9v 1a Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Despre ce GPS vorbim ? Brand , model ...Dupe stiinta mea incarcatorul este de 5V/1A. Link spre comentariu
Vizitator Kh30pS Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Despre ce GPS vorbim ? Brand , model ...Dupe stiinta mea incarcatorul este de 5V/1A. E un model vechi Medion MDPNA 300 . Si are eticheta pe el cu input-ul deci nu am cum sa gresesc. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 9V / 1A . ... nu incerca cu cel de 12 V , se poate strica GPS-ul . Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 M'am lamurit.Ai SEG-U2 , in = 12-16V/1,8A si out 9V/2,2A.Poti folosii acelasi incarcator auto , alimentat de la o sursa 230Vca /12-16Vcc care sa duca 2-3A.Aparatul fiind vechi si cu acumulatori uzati , la incarcare va incalzii puternic incarcatorul de 9V/1A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum