Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moderator Audio pe tuburi

Vizitator

Cine vrei sa fie moderator?  

127 membri au votat

1. 1. Cine vrei sa fie moderator?

• misa
      27
    • carageae
      47
    • zal
      43
    • leoncris
      5
    • viopa
      7

Postări Recomandate

Da, ce să zic, asta e "esenţa" democraţiei româneşti de 20 de ani şi mai bine: în urnă intră cine vrea şi iese cine trebuie...sau cine vrea şeful. Mai bine spune că e forumul tău şi faci ce vrei...Orice comentariu în plus e de prisos, mai ales că mie îmi place varianta cu misa la cârma secţiunii audio, nu a fost un comentariu ironic cel de dinainte.Eu le mulţumesc celor care m-au votat, nici nu mă aşteptam la acest rezultat...asta poate arată că am mai învăţat câte ceva de când am intrat pe forum şi că nu am pierdut vremea în zadar ajutând pe alţii, în limita cunoştinţelor mele, în ultima vreme mai mult în privat, tocmai din cauza orgoliilor de care "se face vorbire" anterior...Pentru @misa: sper ca uleiul de sarpe sa nu dizolve de tot distorsiunile armonice pare care plac unora...în rest numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

7

• Badman

6

• carageae

5

• mișa

4

Top autori în acest subiect

• Administratori

Eu asa am inteles ca e democratia in Romania, am aplicat exact cum se aplica pe aceste meleaguri :rade: Nu e necesar sa te oftici ca nu merita, exista o gramada de sectiuni libere unde poti sa moderezi

în ultima vreme mai mult în privat

Asta nu se vede pe forum deci poti sa ajuti oricat pe privat ca pentru forum este o pierdere asta, chiar sanctionabila. 3.11 -Nu abuzati de functia PM(Mesageria Privata). Toate discutiile tehnice este obligatoriu sa se faca public, folositi PM-ul doar pentru discutii absolut private.Am propus votarea pentru a afla optiunile utilizatorilor si reputatia celor care au fost in lista dar asta nu inseamna ca nu pot numi un moderator dupa alte criterii. Criteriul a fost urmatorul: este sever si asa trebuie sa fie un moderator, nu se intinde mult la vorba si la polemici, este "in domeniu" si stie cu ce se mananca o lampa, si nu in ultimul rand il cunosc personal si am incredere ca va face treaba buna.Acest subiect se va sterge in curand pentru ca si-a atins scopul
Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza la culme Becali cu mitocania si crucile afisate ostentativ,palatul ala al lui si tampeniile debitate dar ii dau dreptate dintr-un singur punct de vedere:el baga bani la Steaua,deci nu inteleg de ce sar toti in sus ca se baga in alcatuirea echipei sau functionarea clubului.In fond,sunt banii lui.Fara nici o comparatie intre Vasile si Jiji,aici sunt banii lui Vasile fara ei si fara el forumul n-ar exista si nu cred ca ar fi mai bine asa.Putea foarte simplu sa numeasca pe cine vrea el dar a preferat votul.Restul e claca.P.S. A nu se considera pupat in ... n-am nici un interes,e doar ceea ce gandesc.Si nici nu sunt microbist.

Link spre comentariu

@Vasile: nu m-am ofticat şi nu voiam musai să fiu moderator de dragul "şefiei"...am spus deja că asta nu m-ar face şef peste nimic, cel puţin în opinia mea. Voiam doar să fac puţină ordine, să editez unele subiecte rămase fără ataşamente - poate unii useri le mai au etc. Eu doar aici mă simţeam în stare să moderez, las pe alţii la alte domenii la care se pricep.Singura chestie ce nu-mi place acum e joaca asta de-a şoarecele şi pisica, la fel a fost şi cu sigla ELFORUM....până la urmă ce ai ales, un simplu scris de tipar? Asta după tot ce s-au obosit oamenii să facă...admit, poate 90% erau aiurea, dar aveai de unde alege...Am scris în privat pentru că sunt sătul de opinii egocentrice, nu că nu vreau să ajut şi să contribui la dezvoltarea forumului.Cred că ne-ai sancţionat pe toţi cu alea 25 de mesaje...la mine se umple in 2-3 zile. Şi nu cu subiecte de la bazar...am luat o pauză din lipsă de timp, atunci se umplea aproape zilnic.

Link spre comentariu

, să editez unele subiecte rămase fără ataşamente

Ei bine, poate se va rezolva problema atasamentelor.Pentru cei fara prea multa experienta sunt o mina de aur.Eu,de voie de nevoie am apelat la autorii topicurilor pe privat, pentru a obtine atasamentele necesare.Spor tuturorAlex
Link spre comentariu

Vasile, acuma ca Misa a promovat ca moderator vreau eu functia de filosof (scris cu "s", ca-n vremurile bune).

Era sa uit: si bocancii daca poarta marimea 43... :ras:PS. inteleg ca topicul asta oricum se va sterge + azi e weekend!!! :101
Link spre comentariu
:dans: :dans: :yahoo: :yahoo: :yahoo: In sfarsit, a iesit o data si cum vreau eu.Am trecut intamplator pe aici, cand am votat @misa avea un singur vot, probabil al celui care l-a propus, si pe moment mi s-a parut nedrept.O alegere inteleapta, pentru care ma bucur foarte mult!Bravo!
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări