Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moderator Audio pe tuburi

Vizitator

Cine vrei sa fie moderator?  

127 membri au votat

1. 1. Cine vrei sa fie moderator?

• misa
      27
    • carageae
      47
    • zal
      43
    • leoncris
      5
    • viopa
      7

Postări Recomandate

• Administratori

Votul sa inchiat astazi

Castigator conform numarului de voturi democratic exercitate este @mișa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

7

• Badman

6

• carageae

5

• mișa

4

Top autori în acest subiect

• Administratori

Spaga sa si consumat deja... Sunt locuri o grmada libere prin forum, daca ma uit bine jumatate din forum nu are moderatori sau prea putini in unele locuri asa ca sariti repede ca se dau pe pile !

Link spre comentariu

Totuşi, ce s-a întâmplat? Nu era mai simplu să-l numeşti direct pe @misa?

Eu sunt mulţumit de oricare din variantele puse în discuţie, dar nu ştiu cum vor aprecia cei care s-au obosit să voteze...

Mişa poate să confirme că l-am consultat înainte de a intra în acest joc, şi nu numai pe el....şi nu spun asta ca să mă pun bine cu el...e un electronist intransigent şi poate va fi şi mai rău decât aş fi fost eu....şi asta e un lucru bun...prefer o "dictatură" tehnică decât o anarhie sau o dictatură a cultului personalităţii.

Trăiască @misa cu s de la sarpe! :n1

Link spre comentariu

Se incing doar orgoliile. Succes !Multumesc celui care m-a propus, dar nu am dorit asa ceva. Multumesc celor ce m-au votat! Poate ca merit, dar si poate ca sa fie in ciuda la altii...

Link spre comentariu
  • Administratori

Totuşi, ce s-a întâmplat? Nu era mai simplu să-l numeşti direct pe @misa?

Eu sunt mulţumit de oricare din variantele puse în discuţie, dar nu ştiu cum vor aprecia cei care s-au obosit să voteze...

Mişa poate să confirme că l-am consultat înainte de a intra în acest joc, şi nu numai pe el....şi nu spun asta ca să mă pun bine cu el...e un electronist intransigent şi poate va fi şi mai rău decât aş fi fost eu....şi asta e un lucru bun...prefer o "dictatură" tehnică decât o anarhie sau o dictatură a cultului personalităţii.

Trăiască @misa cu s de la sarpe! :n1

Stiti cum se face media la scoala... media notelor + teza

votantii au fost notele iar eu am fost teza

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări