Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moderator Audio pe tuburi

Vizitator

Cine vrei sa fie moderator?  

127 membri au votat

1. 1. Cine vrei sa fie moderator?

• misa
      27
    • carageae
      47
    • zal
      43
    • leoncris
      5
    • viopa
      7

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

7

• Badman

6

• carageae

5

• mișa

4

Top autori în acest subiect

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca se cauta un lider de opinie si nu un moderator.Dupa parerea mea un moderator ar trebui:1. Sa aibe timp sa stea cat mai mult pe forum si sa citeasca ce se scrie, nu de alta dar nu poate modera din alta parte2. Sa nu se fi implicat in certuri, discutii neprincipiale si sa nu fi jignit pe nimeni3. Sa nu aibe la activ sanctiuni pe acest forum4. Sa fie echilibrat, adica sa nu aibe tendinta de a judeca cu ficatul.5. In tratarea situatiilor problema sa dea dovada de umor.

Link spre comentariu

eu il sustin pe dl zal...! drept urmare , l-am si votat deja...! abia astept sa vad o balacareala noua , proaspata si fresh a moderatorilor...! stim toti care este partenerul favorit de scandal al domniei sale... :rade:

Link spre comentariu

Sper sa nu-si faca nimeni mai multe conturi si sa voteze de mai multe ori pentru el sau daca nu candideaza, pentru altcineva. Nu ca as crede ca exista oameni capabili de asa ceva pe forum.Cind e termenul limita pentru vot?

Link spre comentariu

Da , Zal ar fi clar idolul analfabetilor pe care ii consiliaza in cele 10.000+ posturi maculatura . Exact ca si Basexu !Stie @misura ce stie...iar ceilalti , puteti citi printre randuri ...pana la urma o sa va prindeti !Sper ca stiti de gluma :) !

Link spre comentariu

Nu e buna aceasta metoda.

In firma mea, EU numesc directorii. Niciodata nu voteaza angajatii. Chestia cu votul e o prostie si deturneaza activitatea forumului din una tehnica in una politica. E una din cele mai mari idiotenii pe care le-am intilnit vreodata pe un forum.

Moderatorii trebuie NUMITI nu votati, normal, daca sunt de acord respectivii. Daca nu, vor fi numiti altii, fara sa fie intrebati userii.

Userii au un singur drept: Sa respecte regulamentul. Exista in regulament dreptul de vot? Daca asa se face ar trebui sa existe! Conducera incalca regulamentul! Pai hai sa vedem conform carui articol votam moderatorii!!! Nu e un exemplu perculos?

Terminati BA cu prostiile!

Daca vrei moderator, vorbeste cu el si pune-l! Lasa povestile si politicile cu voturi.

Doar am dat un sfat!

Link spre comentariu

Firma /comunitate ..........nu e acelas lucru :rade: In o firma exista erarhie (pe diferite criterii)In o comunitate sunt doar membri.Si a treia varianta .....orgoliile :96 greu de stapanit :rade:

Link spre comentariu

Firma /comunitate ..........nu e acelas lucru :rade: In o firma exista erarhie (pe diferite criterii)In o comunitate sunt doar membri.Si a treia varianta .....orgoliile :96 greu de stapanit :rade:

Gabriel, Aici nu exista regulament conform caruia sa fie votati moderatorii. In exemplele date de tine exista reguli/legi pentru orice.Faptul ca cineva aplica o regula noua nu e un fapt nici rau nici bun. Depinde de regula. Ea trebuie consemnata si respectata si pe viitor. OK? De asta era vorba.
Link spre comentariu

Gabriel, Aici nu exista regulament conform caruia sa fie votati moderatorii. In exemplele date de tine exista reguli/legi pentru orice.Faptul ca cineva aplica o regula noua nu e un fapt nici rau nici bun. Depinde de regula. Ea trebuie consemnata si respectata si pe viitor. OK? De asta era vorba.
Ceva asemanator cu constitutia tarii o respecti sau o intererpretezi, depinde de avocati dar tare bine ar fi sa fie doar respectata si de acea votez cu Misa, sau vorba lui CLAR ?
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări