Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moderator Radio si Vintage tranzistorizat

Vizitator

Cine vrei sa fie moderator?  

58 membri au votat

1. 1. Cine vrei sa fie moderator?

• kripton
      31
    • doru3160
      28

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

3

• kripton

3

• nicolae57

1

• Den

1

Top autori în acest subiect

Nu poate fi decat un lucru bun daca sunt doi sau mai multi moderatori si sunt la fel de seriosi si se inteleg...fiecare va avea de lucru mai putin si va face o treaba mai buna...Un moderator bun trebuie sa stie si cand/cu cine sa fie rau si cred ca asta il recomanda un pic pe @doru3160...la competenta in electronica e greu de departajat pe vreunul, cel putin dupa ce au scris aici, dar cred ca nu asta conteaza in primul rand.Am spus si la sectiunea cealalta, un profesor bun poate fi cel mai usor scos din competitie numindu-l inspector...e si mai greu de ales cand sunt doi profesori la fel de buni...Daca exista aprobare de la "Centrală" sustin si eu ideea cu 2 moderatori aici...si la audio, dar acolo nu-mi permit sa propun asta...chiar daca acolo ar fi loc si de 5...vedeti nr. de subiecte si citiri...

Link spre comentariu

@Madalina: Se poate sa apară chestionarul şi la Vintage trazistorizat? La industrial si asa nu prea intra lumea...După numărul de voturi de aici se pare că oamenii nu s-au prins că mai există un chestionar...recunosc că nici eu până nu mi-a atras atenţia un coleg...

Link spre comentariu

Domnule carageae, sa nu ne pripim. Evident ca ar fi recomandata pastrarea celor doi, fiindca sunt useri seriosi si priceputi. Avand procentajele apropiate se intelege ca alegerea nu e deloc usoara. Ramane de vazut ce doreste Madalina sa faca in acest sens.Nu trebuie sa fii neaparat rau cu userii, dar ideea e sa fii cat mai obiectiv posibil si sa respecti regulamentul.

Link spre comentariu

Păi nici nu intenţionez să fiu rău, nici nu-mi stă în fire, cei care mă cunosc personal pot confirma, sunt rău doar cu cine merită şi sper ca ce a spus domnul “kripton" nu se referea explicit la spusele mele anterioare...Un fost profesor de fizică, pe care-l respect, spunea că un profesor e cu adevărat bun dacă ştie când să fie rău...În unele situaţii însă sunt useri care pur şi simplu nu au ce căuta la unele discuţii, sau, la fel de rău, useri care cred că discuţia ar trebui să se desfăşoare doar între 2-3 indivizi, care oricum ştiu deja clar cum stă treaba acolo. Eu mă număr printre cei care consideră că mai au multe de învăţat în acest domeniu, totuşi consider că am depăşit faza de "băiat de mingi"...Eu doar am evidenţiat diferenţele dintre cei doi useri, e clar că şi temperamentul celor doi domni e diferit, cel puţin cel rezultat din scrierile de pe forum. Nu aş vrea să se creadă că încerc să influenţez decizia userilor - se poate şterge acel comentariu dacă e nepotrivit. Cel puţin la această secţiune, în situaţia dată cred că votul va fi o loterie, de asta mi-am permis anticipaţia că ar fi bine să fie amândoi numiţi.

Link spre comentariu

Bine ar fi fost sa nu comenteze nimeni pe perioada votului.Nu m-am uitat sa vad partea cealalta cum sant voturile. O fi ceva interes din partea secundului, nu stiu.

Link spre comentariu
  • Administratori

Votul sa incheiat astazi

Castigatorul este

kripton la Radio antic

doru3160 la Vintage tranzistorizat... si la Aparate industriale pe tuburi

Link spre comentariu

Va salut, Multumesc tuturor; felicitari celor numiti, celor propusi si nu numai, indiferent de rezultat, sunt si vor ramane printre cei mai apreciati si respectati colegi. Nu indraznesc a da nume , orice caracterizare ar fi nedreapta. Sper, si voi cauta, sa raman acelasi: coleg si colaborator .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări